Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μεϊμαράκης εγκρίνει δώρο 150.000 ευρώ

Ο Μεϊμαράκης εγκρίνει δώρο 150.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Τράπεζα, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Εφημερίδα Έθνος, Κρατικός Προϋπολογισμός, Χριστούγεννα,

Χριστουγεννιάτικο δώρο-επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ ενέκρινε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στους υπαλλήλους της Βουλής. Όπως αναφέρει το Έθνος, η συγκεκριμένη απόφαση δημοσιεύτηκε την Τρίτη στην κοινοβουλευτική διαφάνεια και το ποσό θα πιστωθεί στον λογαριασμό των υπαλλήλων της Βουλής στην Εθνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με την απόφαση το δώρο αυτό, προορίζεται «για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου, όπως χριστουγεννιάτικα δώρα, βραβεύσεις των παιδιών των υπαλλήλων που αρίστευσαν, καθώς και άλλες δράσεις που εντάσσονται στον κοινωνικό ρόλο του συλλόγου. Για την εν λόγω επιχορήγηση ο σύλλογος των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων είχε αποστείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη, ο οποίος εντέλει έκανε δεκτό το αίτημά τους.

Η εφημερίδα θέτει το ζήτημα, του πώς θα κατανεμηθούν τα χρήματα της επιχορήγησης και διερωτάται επίσης γιατί, αφού ότι ο σύλλογος των υπαλλήλων έχει έσοδα από τα ενοίκια της Βουλής (Εθνική Τράπεζα, Ταχυδρομείο, Καφενείο, Εστιατόριο) δεν καλύπτει τις ανάγκες αυτές από αυτά τα έσοδα και χρειάζεται έκτακτη επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό της Βουλής και άρα από τους Έλληνες φορολογούμενους.

Σχετικά άρθρα