Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και ο Τσιγκρής παραιτήθηκε για τις εκλογές!

Και ο Τσιγκρής παραιτήθηκε για τις εκλογές!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Τσιγκρής, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου,

Σίγουροι ότι δεν βγαίνει πρόεδρος είναι στη Νέα Δημοκρατία. Οι παραιτήσεις γραμματέων είναι πλέον μαζικό φαινόμενο. Σημειώνεται ότι το 18μηνο είναι απαραίτητο μόνο για τις προγραμματισμένες εκλογές και όχι για τις πρόωρες!

Παραιτήθηκε, προκειμένου να συμμετέχει ως υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας στις επόμενες Εθνικές Εκλογές , ο γ.γ. αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης Άγγελος Τσιγκρής.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου έκανε δεκτή την παραίτησή του, επισημαίνοντας ότι ο κ. Τσιγκρής υπήρξε «ένας άξιος συνεργάτης, με μεγάλη εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση. Εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους του».

Η επιστολή παραίτησης του κ. Τσιγκρή έχει ως εξής;

«Κύριε Υπουργέ, με την παρούσα σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου να συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες Εθνικές Εκλογές στο Νομό Αχαΐας και για να τηρηθεί η συνταγματική προθεσμία του άρθρου 56 παρ. 3Ε, που θεσπίζει κώλυμα εκλογιμότητας σε όσους γενικούς γραμματείς υπουργείων δεν έχουν παραιτηθεί δεκαοκτώ μήνες πριν την ολοκλήρωση της τετραετίας, δηλαδή πριν την 17η Δεκεμβρίου.

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας».

Σχετικά άρθρα