Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Τέλος στην οξεία αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σαμαράς: Τέλος στην οξεία αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Τέρμα στους υψηλούς τόνους αντιπαράθεσης του με τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά με τον Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να βάλει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, το μεσημέρι της Τρίτης, από το Γραφείο του πρωθυπουργού:

«Η Κυβέρνηση, από δω και πέρα, δεν πρόκειται να ακολουθήσει ή να απαντήσει στο απίστευτο υβρεολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πρωθυπουργού της χώρας.

Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από τον Ελληνικό λαό.

Οι Έλληνες απαιτούν από όλους εμάς να αγωνιστούμε ενωμένοι για να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε με αιματηρές θυσίες τα τελευταία χρόνια και να τους οδηγήσουμε με ασφάλεια στην οριστική έξοδο από την κρίση.

Ας ξανασκεφτούν, λοιπόν, όλοι που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα η διχόνοια, η λάσπη και οι ύβρεις».

Είναι προφανές ότι το Μαξίμου διαπίστωσε ότι η τακτική που ακολουθούσε στην αντιπαράθεση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον όπως αποδεικνύεται δημοσκοπικά, δεν του βγήκε και τώρα έστω και στο παρά πέντε αποφάσισε να αλλάξει τακτική.

Ωστόσο αυτοί που χάραξαν τη συγκεκριμένη πολιτική τακτική στο επικοινωνιακό σκέλος, δεν έχουν απομακρυνθεί από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, τουλάχιστον ακόμη, γεγονός που δεν διασφαλίζει, αν και το νέο μοντέλο αντιπαράθεσης που θέλουν να ακολουθήσουν, θα επιφέρει οφέλη για την κυβέρνηση.

Και το πλέον κρίσιμο είναι ότι η Νέα Δημοκρατία, έχει ταυτιστεί τα τελευταία μνημονιακά χρόνια με το χειμαζόμενο ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του οποίου δεν χαίρουν της πολιτικής εκτίμησης της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, καθώς εξακολουθούν να μιλούν με υπεροπτική αν μη τι άλλο γλώσσα, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της ΝΔ να αναστρέψει το αρνητικό γι αυτήν πολιτικό κλίμα.

Σχετικά άρθρα