Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Βουλή για τις ψηφοφορίες οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στη Βουλή για τις ψηφοφορίες οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Γερμενής, Εκλογές, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Κούζηλος, Νίκος Μιχαλολιάκος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρήστος Παππάς, Χρυσή Αυγή,

Την έγκρισή τους έδωσαν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να μεταβούν στη Βουλή και να μετέχουν στις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με εξαίρεση τις συζητήσεις για την άρση ασυλίας τους οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν πάρει άλλη άδεια.

Το σκεπτικό του εισαγγελέα ήταν ότι πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα που τυχόν απουσία τους θα δημιουργούσε συνταγματικά προβλήματα.

Η άδεια του επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού αφορά τους προσωρινά κρατούμενους στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Κούζηλο και Ηλία Κασιδιάρη.

Ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου θα λάβει επίσης άδεια.

Υπενθυμίζεται ότι στους βουλευτές που πιθανολογείται ότι θα υπερψηφίσουν την κυβερνητική πρόταση είναι και ο ανεξάρτητος πλέον, πρώην χρυσαυγίτης Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Σχετικά άρθρα