Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Τσίπρα

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Αλέξης Τσίπρας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Στουρνάρας, Νέα Δημοκρατία, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ, Τράπεζα της Ελλάδος,

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση που φέρεται να έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην πολιτική γραμματεία της Κουμουνδούρου, ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμα και τεχνητή φυγή κεφαλαίων.

«Ο κ. Τσίπρας δεν είπε αυτά που του αποδόθηκαν για τεχνητή φυγή κεφαλαίων. Ήμουν στην πολιτική γραμματεία και τον άκουσα», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και παρέπεμψε στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστήριξε επίσης ότι η κυβέρνηση ασκεί μια «βρώμικη» πολιτική και κάνει μια «βρώμικη» εκστρατεία.

Για «κατάπτυστη επίθεση του κ. Τσίπρα στον πρωθυπουργό» έκανε λόγο, απαντώντας, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Στρέφοντας το βλέμμα στις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα περί κινδύνου ανεπανόρθωτης βλάβης για την ελληνική οικονομία λόγω της πολιτικής κρίσης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επέκρινε δριμύτατα τη στάση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Πρέπει να λειτουργεί κατευναστικά, όχι να ρίχνει λάδι στη φωτιά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα