Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το δελτίο του Mega από την… Κάτω Ραχούλα

Το δελτίο του Mega από την… Κάτω Ραχούλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Γιάννης Πρετεντέρης, Νίκος Στραβελάκης, Τηλεόραση,

Για κόντρα ανάμεσα στο νέο διευθυντή Ειδήσεων του Mega Νίκο Στραβελάκη και τον Γιάννη Πρετεντέρη, γράφει το ένθετο Secret των Παραπολιτικών και εξηγεί ότι ο μεν Στραβελάκης επιμένει στα κοινωνικά θέματα, θεωρώντας ότι πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του δελτίου (συνεπικουρούμενος από τους συντάκτες που τα καλύπτουν), ο δε Γιάννης Πρετεντέρης, μαζί με τον προϊστάμενο του πολιτικού ρεπορτάζ, Μανώλη Καψή, θεωρούν ότι πρέπει να προτάσσονται τα πολιτικά θέματα.

Την περασμένη εβδομάδα, οπότε το δελτίο ειδήσεων του Mega συνέχισε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον ANT1, ο Νίκος Στραβελάκης διαφώνησε με τον Γιάννη Πρετεντέρη για την έκταση που θα έπρεπε να δοθεί στο θέμα της καταγγελίας της 20χρονης κοπέλας που την χαστούκισε ελεγκτής σε λεωφορείο, σε σχέση με τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη αναφορικά με την Ελλάδα.

Η χρυσή τομή βρέθηκε μεν, αλλά όλοι λένε πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να υπάρξει πιο σοβαρή αντιπαράθεση, καταλήγει το Secret.

Πάντως στο Mega συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν ότι αυτό το “πράγμα” που παρουσιάζουν δεν είναι δελτίο. Που είναι οι ειδήσεις από τη Μέση Ανατολή, ο πόλεμος ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, θεματολογία δηλαδή που αφορά το ελληνικό αναγνωστικό κοινό; Που είναι οι γεωπολιτικές εξελίξεις;

Να σας πούμε εμείς που είναι… Στο πουθενά!

Εάν δεν είχε το λογότυπο Mega αυτό το δελτίο, θα νόμιζες ότι βγαίνει από την… Κάτω Ραχούλα! Τόσο “επαρχιώτικο” και “περιορισμένο”, όχι Mega – σωστό mini! Πάλι καλά να λένε που βρίσκονται στη δεύτερη θέση και αυτό από συνήθεια του κοινού, κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε καμία θέση. Με τόσους δημοσιογράφους και αποκαλούν αυτό το αποτέλεσμα δελτίο; Αστεία πράγματα… Στην εποχή του διαδικτύου, το Mega εκδίδει τοπική εφημερίδα….

Σχετικά άρθρα