Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρούπερτ Μέρντοχ: Παντρεύτηκε για πέμπτη φορά στα 93 του ο μεγιστάνας των media

Ρούπερτ Μέρντοχ: Παντρεύτηκε για πέμπτη φορά στα 93 του ο μεγιστάνας των media
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ,

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύτηκε για πέμπτη φορά σε ηλικία 93 ετών με την Έλενα Ζούκοβα, μια 67χρονη μοριακή βιολόγο, συνταξιούχο πλέον, ρωσικής καταγωγής, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε αρκετά μέσα ενημέρωσης, εκ των οποίων η ταμπλόιντ Sun, η οποία ανήκει στην οικογένειά του.

Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος, που έχει πολιτογραφηθεί Αμερικανός και η Έλενα Ζούκοβα παντρεύτηκαν στην ιδιοκτησία του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια.

Η επιστήμονας είναι η μητέρα της Ντάρια Ζούκοβα, φιλανθρώπου και συλλέκτριας έργων τέχνης, πρώην συζύγου του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Οι φωτογραφίες της Sun δείχνουν τον Ρούπερτ Μέρντοχ με μαύρο κοστούμι και κίτρινη γραβάτα, χαμογελαστό δίπλα στη σύζυγό του που φοράει λευκό φόρεμα, κρατάει μια ανθοδέσμη με μιγκέ.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ απέκτησε έξι παιδιά. Ο πρώτος του γάμος, με την Πατρίσια Μπούκερ, μια Αυστραλή αεροσυνοδό, διήρκησε από το 1956 έως το 1967.

Ο δεύτερος, με τη Βρετανίδα δημοσιογράφο Άννα Τορβ, διήρκησε 30 και πλέον χρόνια.

Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Γουέντι Ντενγκ, επιχειρηματία κινεζικής καταγωγής και απόφοιτη του Πανεπιστημίου Γέιλ, μέχρι το διαζύγιό τους το 2013.

Μετά το διαζύγιό του με το μοντέλο Τζέρι Χολ, το 2022, ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιάστηκε για πέμπτη φορά με την Αν Λέσλι Σμιθ την άνοιξη του 2023. Χώρισαν μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

Τον Νοέμβριο του 2023, ο μεγιστάνας αποσύρεται από την προεδρία της Fox Corporation, μητρικής εταιρίας του αγαπημένου τηλεοπτικού δικτύου των Αμερικανών συντηρητικών Fox News, και από την προεδρία της News Corp, και αποφασίζει να παραδώσει τα ηνία στον γιο του Λάχλαν.

Σχετικά άρθρα