Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΕΣΤΙΑ: «Το sms Μαρέβας προς Μαρινάκη: “Να τα βρούμε, άκου τους Υπουργούς!”»

ΕΣΤΙΑ: «Το sms Μαρέβας προς Μαρινάκη: “Να τα βρούμε, άκου τους Υπουργούς!”»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Μπρατάκος, Εφημερίδα Εστία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Παπασταύρου,

Mε τίτλο: Το sms Μαρέβας προς Μαρινάκη: «Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς!», κυκλοφορεί το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στον επιχειρηματία για την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού Γιάννη Μπρατάκου, οι οποίοι μετά την αποκάλυψη της επίσκεψή τους στην βραδιά του Βαγγέλη Μαρινάκη, παραιτήθηκαν.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ζητάει με το sms που φέρεται να έστειλε στον Βαγγέλη Μαρινάκη να ακούσει τους υπουργούς και να τα βρουν.

Πρόκειται για δημοσίευμα που προκαλεί τεράστια πολιτικά ζητήματα, αν ευσταθεί, γιατί αποδεικνύει ή ότι η συνάντηση Παπασταύρου και Μπρατάκου με τον Ευάγγελο Μαρινάκη έγινε εν γνώσει του Κυριάκου Μητσοτάκη και με την …συνδρομή της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ή η συνάντηση των υπουργών με τον εφοπλιστή-εκδότη έγινε ύστερα από συνεννόηση με την σύζυγο του πρωθυπουργού, αλλά όχι με τον πρωθυπουργό.

Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχει πράγματι το επίμαχο sms αποτελεί εξωθεσμική παρέμβαση της συζύγου του πρωθυπουργού.

Ουσιαστικά παρεμβαίνει στη λειτουργία της κυβέρνησης και μάλιστα ζητά από τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη μέσω ενημέρωσης να τα βρουν και να ακούσει τους υπουργούς.

Η Εστία υπογραμμίζει ότι το μήνυμα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη το επιδείκνυε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους καλεσμένους στο σπίτι του.

Έτσι η πληροφορία για το sms έφθασε στην εφημερίδα. Η παρέμβαση της συζύγου του πρωθυπουργού ήταν τελικά άκαρπη και στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον χαρακτήρισε παράκεντρο με το οποίο δεν θα συγκυβερνήσει και τον κάλεσε να κατέβει στην πολιτική αρένα.

Στο ίδιο δημοσίευμα της Εστίας ο Μανώλης Κοττάκης αναφέρεται και σε μία μυστική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα έκανε ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος στην οποία αναφέρει: «Πρόκειται για συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην ΕΣΤΙΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ από τον Μαν.Κοττακη.

»Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει ο ατάλαντος γόνος. Θα διαψεύσει κι αυτό το δημοσίευμα με τα ατράνταχτο στοιχεία ο Μητσοτάκης; Η θα προτιμήσει και σ αυτή την περίπτωση να ρίξει τη γυναίκα του στα σκυλιά όπως έκανε με τους δυο υπουργούς;»

Σχετικά άρθρα