Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ράνια Τζίμα: «Αυτή πάντως είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης, απολύτως απαράδεκτη»

Ράνια Τζίμα: «Αυτή πάντως είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης, απολύτως απαράδεκτη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για F/B Blue Horizon | Blue Star Ferries, MEGA Channel, Αντώνης Καρυώτης, Δημοσιογράφοι, Δολοφονίες, Κρήτη, Πειραιάς, Πνιγμός, Ράνια Τζίμα, Τηλεόραση, Φέρι Μποτ,

Για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στον Πειραιά, με το πλήρωμα της Blue Horizon να οδηγεί τον 36χρονο Αντώνη σε θάνατο ξέσπασε η Ράνια Τζίμα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega βλέποντας και το βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα το συμβάν αναφέρθηκαν στα όσα ακούστηκαν μέχρι και σήμερα.

Η έλλειψη του Λιμεναρχείου ήταν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες αφού δεν υπήρξε άνθρωπος να επέμβει και να σώσει τον 36χρονο.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Νώνστα, η παρουσιάστρια ανέφερε ενοχλημένη:

«Είναι πολύ περίεργα πράγματα.

»Ο υπουργός Ναυτιλίας “δίνει” ουσιαστικά το κεντρικό λιμεναρχείο, αλλά οι δικές σου πληροφορίες είναι διαφορετικές».

Η Ράνια Τζίμα συνέχισε παρακάτω: «Οι πηγές του ρεπορτάζ λένε, άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον ότι κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτήν την ώρα στον υπουργό, ο οποίος βγαίνει και κάνει δημόσιες δηλώσεις για αυτό το συμβάν…

»Αυτή πάντως είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης, απολύτως απαράδεκτη.

»Ένα βίντεο που βλέπουμε καθαρά ότι δεν υπάρχει λιμενικός, ένας υπουργός που λέει εμένα με ενημέρωσαν ότι υπάρχει και προσέτρεξα, αλλά δεν βλέπω ούτε εγώ, πηγές του υπουργείου που λένε ότι κάποιοι λένε ψέματα στον υπουργό και κάποιοι λιμενικοί που θα έπρεπε να είναι στη θέση τους, αλλά δεν είναι. Δεν ξέρει και κανείς που είναι.

Σχετικά άρθρα