Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεσμεύεται η περιουσία γνωστού τηλεπαρουσιαστή πριν πάρει 9,9 εκατ. κρατική επιδότηση – Τρομερές κατηγορίες

Δεσμεύεται η περιουσία γνωστού τηλεπαρουσιαστή πριν πάρει 9,9 εκατ. κρατική επιδότηση – Τρομερές κατηγορίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Μαύρο Χρήμα, Νίκος Κοκλώνης, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Τηλεόραση, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χαράλαμπος Βουρλιώτης,

Εντολή για δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσία γνωστού τηλεπαρουσιαστή διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Παράνομου Χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η δέσμευση παντός περιουσιακού στοιχείου, καθώς και τραπεζικοί λογαριασμοί, σε βάρος του παρουσιαστή διατάχθηκε καθώς προέκυψε ότι χρωστά στο Δημόσιο, από φόρους και άλλες εισφορές συνολικό ποσό 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο παραγωγός – παρουσιαστής Ν.Κ. ο οποίος κατά το παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε πτώχευση εταιριών στις οποίες συμμετείχε, θα κληθεί τις επόμενες ημέρες για εξέταση, καθώς στο πόρισμα που συνετάχθη περιγράφονται βαριά αδικήματα όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ξέπλυμα χρήματος και απάτη κατά του Δημοσίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα ζητεί από τον οικονομικό εισαγγελέα να κινηθεί γρήγορα, καθώς μια από τις εταιρίες του Ν.Κ. είναι έτοιμη να εκταμιεύσει ποσό 9,9 εκατ. από κρατικές επιδοτήσεις που της εγκρίθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σχετικά άρθρα