Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε σοβαρή κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας – Υποστηρίζεται με μηχάνημα τεχνητού νεφρού

Σε σοβαρή κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας – Υποστηρίζεται με μηχάνημα τεχνητού νεφρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Τράγκας, Δημοσιογράφοι, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Γιώργος Τράγκας στο νοσοκομείο «Σωτηρία» δίνοντας μάχη με τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα, ο στενότερος συνεργάτης του, η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

«Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή.

»Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» αναφέρει με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρης Κουρτζίδης.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88–89».

Η κατάσταση του δημοσιογράφου παραμένει σταθερή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Να υπενθυμίσουμε ότι, την περασμένη Παρασκευή 10/12, υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό /επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, καθώς επίσης κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του.

Επίσης ο κ. Τράγκας υπέστη χτες και μια σοβαρή νεφρική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να υποστηρίζεται με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Σχετικά άρθρα