Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Φοίβος Κλαυδιανός: «6.392 κρούσματα και εγώ»

Με κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Φοίβος Κλαυδιανός: «6.392 κρούσματα και εγώ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Φοίβος Κλαυδιανός,

«6.392 κρούσματα και εγώ. Κόψτε τις μ@λ@κιες και εμβολιαστείτε», γράφει ο δημοσιογράφος του Kontra Channel, Φοίβος Κλαυδιανός, σε ανάρτησή του στο Facebook και συνεχίζει:

«Δίπλα εμβολιασμένος, χωρίς προβλήματα υγείας, έχοντας τρέξει ορεινούς υπερμαραθωνίους και εδώ και 5 χρόνια (που είχα κόψει το τσιγάρο) να μην έχω αρρωστήσει ουσιαστικά ποτέ… αυτό που έζησα το βράδυ είχα να το ζήσω από παιδάκι με ανεμοβλογιά. Και ο σημερινός ξερόβηχας άλλο πράμα…

»Ζόρικα μεν αλλά αντιμετωπίσημα και την ημέρα με καλή διάθεση, χαζοδουλειές και τηλεφωνήματα.

»Η χειρότερη στιγμή, όμως, ήταν όταν μου πέρασε από το μυαλό πως θα ήταν η “φάση” αν ήμουν ανεμβολίαστος ή πως νιώθουν αυτοί που το περνάνε ανεμβολίαστοι.

»Όντως, τις ίδιες μέρες, φίλη, γυμνάστρια, αθλήτρια, υγιέστατη, 7 χρόνια μικρότερη, αλλά ανεμβολίαστη, το περνάει με πολύ ψηλότερο πυρετό και τόσο μεγάλη εξάντληση που δεν μπορεί ούτε να φάει.

»Κόψτε τις μ@λ@κίες, λοιπόν, και κάντε το εμβόλιο τώρα.

»Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ούτε φόβος ούτε επιφυλακτικότητα ούτε πολιτική αντιδραστικότητα (σε τι άραγε;) ούτε θρησκευτική πίστη.

»Πηγαίνετε κάντε το να σωθείτε και εσείς και οι γύρω σας και όλοι μας μαζί.

»ΥΓ1. Είναι τεράστια ανοησία αυτό που λέγεται από τα στελέχη της κυβέρνησης ότι πρόκειται για επιδημία ανεμβολίαστων.

»Εγώ, για παράδειγμα, δεν έχω καν υποψία που μπορεί να το κόλλησα (αν και τηρούσα τα μέτρα) και μια χαρά εμβολιασμένος είμαι.

»Με 6.500 κρούσματα ημερησίως, όμως, δεν υπάρχει απόλυτη προστασία και τώρα θα υποστώ μια ταλαιπωρία, καθόλου αμελητέα.

»Οπότε, η κυβέρνηση μας να αφήσει τις ανοησίες και να κάνει ό,τι πρέπει για να σταματήσουμε να ταλαιπωριόμαστε εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.

»ΥΓ2. Εδώ και εβδομάδες πεθαίνουν κάθε μέρα 30, 40, 50 συμπολίτες μας, πάρα πολλοί περισσότεροι από τις υπόλοιπες δυτικές χώρες της ΕΕ.

»Χθές βγήκε η κυρία Γκάγκα και δήλωσε ότι “αν αυξηθούν κι άλλο τα κρούσματα κοροναϊού, οι νοσηλείες και οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, θα πρέπει σε λίγο να διαλέξουμε αν θα νοσηλευθεί ασθενής με κορονοϊό ή με εγκεφαλικό”.

»Ελπίζω ότι αυτή η δήλωση είναι αυτό που φαίνεται, δηλαδή μια προειδοποίηση στους εκτός κοινωνίας του Μαξίμου και στους αντικοινωνικούς ακροδεξιούς υπουργούς ότι πρέπει να κάνουν κάτι.

»Καλό είναι να βρουν τρόπο να τη λάβουν υπόψη τους αυτή την προειδοποίηση», καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Σχετικά άρθρα