Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπούκοι έδειραν δημοσιογράφο του «OPEN» παρουσία αστυνομικών που παρακολουθούσαν (βίντεο)

Τραμπούκοι έδειραν δημοσιογράφο του «OPEN» παρουσία αστυνομικών που παρακολουθούσαν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Open TV, Αθήνα, Αττική, Βίντεο, Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Θρακομακεδόνες, Πυρκαγιά, Φωτιά,

Ζωντανή τηλεοπτική φρίκη. Η δημοσιογράφος του «OPEN», Ελευθερία Σπυράκη, δέχθηκε επίθεση από ομάδα τραμπούκων λίγο πριν τις 02.00 μετά μεσάνυχτα και ενώ μετέδιδε ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη, ενώ μετέδιδε από το μέτωπο της φωτιάς στους Θρακομακεδόνες, κατήγγειλε ότι δέχεται επίθεση μαζί με τον τεχνικό της από μία ομάδα αγνώστων που είχε περικυκλώσει το αυτοκίνητό τους και το χτυπούσαν.

Πολύ σύντομα άρχισε να ουρλιάζει, να κλαίει, ακουγόταν να έχει υποστεί σοκ, καθώς βρέθηκε στα χέρια των άγνωστων τραμπούκων που την έσερναν και την κακοποιούσαν.

Οι συνάδελφοί της στο στούντιο προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία και διέκοψαν τη σύνδεση.

Λίγο αργότερα η Ελευθερία Σπυράκη επέστρεψε στον αέρα του «OPEN» και περιγράφοντας την επίθεση που δέχθηκε κατήγγειλε ότι, τέσσερις αστυνομικοί στέκονταν απέναντι, έβλεπαν την ομάδα των 15 τραμπούκων να επιτίθενται τόσο σε εκείνη όσο και στον οπερατέρ και δεν επενέβησαν.

Μάλιστα, ανέφερε πως κάποιοι, έκλεψαν την τσάντα του οπερατέρ με τα προσωπικά του είδη και τα χρήματά του.

«Μια ομάδα 15 ατόμων μας πλησίασε και ξεκίνησαν να βρίζουν, πέταξαν την κάμερα, χτυπήσαν τον οπερατέρ και του έριξαν μπουνιά.

»Μας έβαλαν στο αυτοκίνητο, μας χτυπούσαν και μας έβριζαν», ανέφερε αρχικά κλαίγοντας.

«Η αστυνομία ήταν απέναντι και δεν επενέβη κανένας», είπε και καταλήγοντας ανέφερε:

«Μάλιστα να το πω και αυτό έκλεψαν τον οπερατέρ μας. Του πήραν την τσάντα με τα προσωπικά του είδη και τα χρήματά του», τόνισε.

«Έβλεπαν να χτυπούν δημοσιογράφους και δεν επενέβησαν;», ρώτησε η Μίνα Καραμήτρου από το στούντιο με την ρεπόρτερ να απαντά «έτσι ακριβώς. Επενέβησαν οι πυροσβέστες για να μας προστατέψουν».

Να σημειωθεί ότι όλες τις ημέρες της πύρινης λαίλαπας το «OPEN» βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης επειδή είναι ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός που μεταδίδει με δεοντολογία, δεν ασκεί προπαγάνδα και δίνει μικρόφωνα στους πολίτες δίχως να τους λογοκρίνει.

Δεν ξεχνάμε ότι πριν μερικές ημέρες έπεσε για κάποια ώρα το σήμα του, λόγω «τεχνικού προβλήματος». Πρωτοφανές σε μία δυτική αστική δημοκρατία.

Διαβάστε σχετικά: Τι συμβαίνει εκεί στο Οpen TV, σχεδόν ασκούν κανονική έντιμη δημοσιογραφία

Ακούστε τη σοκαριστική στιγμή της επίθεσης που παραπέμπει σε παρακράτος της δεκαετίας του 60:

Ακούστε την περιγραφή της επίθεσης από την Ελευθερία Σπυράκη:

Σχετικά άρθρα