Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: Με αντιμετώπιζαν σαν τον αντίχριστο!

Πέτρος Κωστόπουλος: Με αντιμετώπιζαν σαν τον αντίχριστο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μάρκος Σεφερλής, Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπαλατσινού,

Μιλώντας στο STAR ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τα νέα του Μέσα, στο διαδίκτυο, για την κόντρα με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για τα όσα τον έχουν ενοχλήσει όλα αυτά τα χρόνια.

“Με αντιμετώπιζαν ως τον 666 με τα κέρατα που καταστρέφω το σύμπαν” είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφερόμενος στην κριτική που έχει εισπράξει την εποχή της παντοδυναμίας του στον περιοδικό Τύπο και συμπλήρωσε: “Για εμένα έκριναν συνεχώς το ποιος είμαι και τι κάνω και αυτό ήταν στα όρια της συκοφαντίας”.

Αναφερόμενος στη νέα ιστοσελίδα που ανέβασε στο διαδίκτυο, στο toratoratora.gr, και στην απόφασή του να μην συνεχίσει στην τηλεόραση, εξήγησε ότι για τον ίδιο «είναι καλύτερα να ανοίξω μια καντίνα και να φτάσω να αποκτήσω εστιατόριο παρά να είμαι σεφ σε μεγάλο εστιατόριο». «Έπρεπε να κάνω κάτι δικό μου για να βγω από το τέλμα το οικονομικό, το ψυχολογικό και το προσωπικό που είχα βρεθεί» συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε όσα του καταλογίζουν ότι στην ιστοσελίδα του ανεβαίνουν επικριτικά κείμενα τα οποία ανήκουν στον ίδιο αλλά δεν φέρουν την υπογραφή του είπε πως «εγώ ό,τι γράφω, το υπογράφω ακόμα και αν είναι η πιο δύσκολη άποψη».

Αναφερόμενος μάλιστα ειδικά για το άρθρο που αφορούσε τον Μάρκο Σεφερλή υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κάποιο «κράξιμο» σε αυτό προσθέτοντας ότι ο ίδιος τον θεωρεί ως τον μεγαλύτερο κωμικό της εποχής ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν είμαι μίζερος για να φθονώ την επιτυχία του άλλου αφού εγώ δεν θα είμαι στην τηλεόραση».

Δεν παρέλειψε, τέλος, να αναφερθεί στη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού για την οποία είπε ότι «πάντα θα βγαίνουμε έξω και θα κάνουμε παρέα». «Τι θα πρέπει να πάρουμε περίστροφα και να ρίχνουμε ο ένας από τον άλλο; Έτσι θα γίνεται πάντα, έτσι να επικοινωνούμε και όχι μέσω δικηγόρων».

Κατά τον ίδιο οι γονείς ακόμα και όταν χωρίζουν θα πρέπει να κρατούν μια πολύ καλή σχέση για να διαφυλάξουν την ισορροπία των παιδιών τους τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν θέλει να είναι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου. «Ο νόμος λέει άλλα, αλλά εμείς πρέπει να ξεπερνάμε το νόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε, τέλος, ως το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα το γεγονός πως ένα 40%-50% των Ελλήνων δεν έχει δυνατότητα να καλύψει βασικές του ανάγκες και όχι «το αν έγω ξεκατινιάστηκα με κάποιον». Εξέφρασε, μάλιστα, τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα πάει καλύτερα και ότι οι Έλληνες θα επανέλθουν καλύτεροι από το παρελθόν.

Σχετικά άρθρα