Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η σύζυγος του Μπογδάνου αναλαμβάνει την πρωινή ενημέρωση του ACTION24

Η σύζυγος του Μπογδάνου αναλαμβάνει την πρωινή ενημέρωση του ACTION24
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ACTION24, Βασίλης Νέδος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Τζίνα Μοσχολιού, Τηλεόραση,

Όσοι, λοιπόν, είχατε την απορία για το πώς μπορεί να είναι η ηρωίδα που παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, σύντομα θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Η δημοσιογράφος Τζίνα Μοσχολιού, η ηρωίδα που παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αναλαμβάνει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ACTION 24, όπου θα παρουσιάζει με τον Βασίλη Νέδο, σχολιάζοντας την επικαιρότητα της μέρας με «ανατρεπτικό τρόπο», όπως υπόσχεται και η σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

Στην προσπάθεια μάλιστα η εκπομπή να γίνει πιο ανατρεπτική σκοπεύουν να σχολιάζουν την επικαιρότητα και μουσικά έχοντας δίπλα τους και έναν D.J.. Δεν ξέρουμε, βεβαίως, εάν στην πορεία αποκτήσουν και στήλη ομορφιάς και αστρολογίας, αλλά ο D.J. είναι σίγουρος…

Η καινούργια πρωινή εκπομπή του ACTION 24 με τον Βασίλη Νέδο και την Τζίνα Μοσχολιού θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 10 έως τις 12 το πρωί.

Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται να “χτυπήσει” τρελά νούμερα τηλεθέασης, μιας και οι πάντες θα θέλουν να δουν live στο γυαλί την ηρωίδα που παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο!

Σχετικά άρθρα