Ισλαμικό ΚράτοςΑρμενία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το υστερόγραφο του Μιχ. Ιγνατιού για το «νεοφιλελεύθερο συρφετό» στα ελληνικά ΜΜΕ

Το υστερόγραφο του Μιχ. Ιγνατιού για το «νεοφιλελεύθερο συρφετό» στα ελληνικά ΜΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή κριτική ασκεί ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου σε κάποια ελληνικά ΜΜΕ και τις θέσεις που εκφράζουν για την Κύπρο υποστηρίζοντας ότι «έχει μαζευτεί ένας νεοφιλελεύθερος συρφετός που ασκεί «βίαιη» κριτική σε ό,τι πρεσβεύει η Κυπριακή Δημοκρατία και φτάνουν στο σημείο να υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα».

Το υστερόγραφο του Μιχάλη Ιγνατίου κάτω από το άρθρο του με τίτλο «Ανάλγητοι οι Ευρωπαίοι εταίροι επιβραβεύουν την Τουρκία και τιμωρούν την Ελλάδα και την Κύπρο…», που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα hellasjournal.com, αναφέρει:

«ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Εμφανίστηκαν και νέες «γραφίδες» στην Ελλάδα να καταδικάζουν τη στάση της ημικατεχόμενης Κύπρου για το θέμα των κυρώσεων εναντίον του δικτάτορα της Λευκορωσίας.

»Ο μηχανισμός των Βρυξελλών δρα, όπως και τότε, όπως το 2004.

»Οι πολίτες τους αγνοούν, βεβαίως, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ασκούν έλεγχο στο 80% των ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

»Και ΔΕΝ εννοώ οικονομικό έλεγχο. Έχει μαζευτεί ένας νεοφιλελεύθερος συρφετός που ασκεί «βίαιη» κριτική σε ότι πρεσβεύει η Κυπριακή Δημοκρατία και φτάνουν στο σημείο να υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα.

»Είναι φρικτή η στάση τους και εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και της Κύπρου.

»Δεν μπορούν να καταλάβουν οι ανόητοι ότι δεν θα βρεθεί κανένας πρωθυπουργός στην Ελλάδα να παραδώσει κομμάτι της ελληνικής κυριαρχίας στην Τουρκία».

Σχετικά άρθρα