Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον ΣΚΑΪ πάνελ με κορωνοϊό – Υφαντόπουλος: «Ήρθα στο κανάλι σας και κόλλησα!»

Στον ΣΚΑΪ πάνελ με κορωνοϊό – Υφαντόπουλος: «Ήρθα στο κανάλι σας και κόλλησα!»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση,

Στο ΣΚΑΪ τα… χρειάστηκαν για τα καλά. Ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Γιάννης Υφαντόπουλος, είναι μεταξύ των συμπολιτών μας που κόλλησαν κορωνοϊό.

Ο καθηγητής μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του κι αφού ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του «Ευαγγελισμού», όπου και νοσηλεύτηκε και τους οικείους του για την στήριξή τους, ρωτήθηκε από τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ, Ντσούνο και Κούτρα, πώς κόλλησε τον ιό.

Κολλήσατε στο ταξίδι σας στην Τσεχία, ρώτησε ένας εκ των παρουσιαστών της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ τον καθηγητή με την απάντησή του να αφήνει… παγωτά τους δύο παρουσιαστές.

«Στον ΣΚΑΪ κόλλησα…»

«Όχι, δεν κόλλησα στην Τσεχία», είπε ο κ. Υφαντόπουλος.

«Κόλλησα όταν είχα έρθει σε μια συζήτηση στο κανάλι σας…!».

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αμφότεροι πάγωσαν προς στιγμήν με την ατάκα του καθηγητή να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ωστόσο, αφού το ξεπέρασε χωρίς προβλήματα ευτυχώς, το κλίμα αποφορτίστηκε και οι δύο πλευρές συνέχισαν χαμογελώντας τη συζήτησή τους.

Για την ιστορία, ο κ. Υφαντόπουλος κόλλησε από κάποιον συνάδελφό του, που δεν τον κατονόμασε και βρισκόταν μαζί του στο πάνελ.

Ήρθαν σε πολύ κοντινή επαφή και είχαν συνομιλήσει, με αποτέλεσμα να του μεταδοθεί ο ιός.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα