Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε δημοσιογράφος του Star Channel που θεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό

Τι είπε δημοσιογράφος του Star Channel που θεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Star Channel, Δημοσιογράφοι, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Νικητής στη μάχη με τον κορωνοϊό δηλώνει ο δημοσιογράφος του Star Channel Γιάννης Ευσταθίου.

Τα επόμενα τεστ βγήκαν αρνητικά και εφόσον βγει αρνητικό και το τελευταίο θα πρέπει να θεωρείται πλέον αναρρώσας.

Στο μήνυμά του στο Facebook ευχαριστεί όσους του συμπαραστάθηκαν και περιγράφει τις δυσκολίες της ασθένειας, που πάντως δεν είχε βαριά συμπτώματα στην περίπτωσή του.

Εγραψε ο Γιάννης Ευσταθίου:

Την πρώτη μάχη με τον κορονοϊό την κερδίσαμε ευτυχώς.!! Πριν από λίγο έλαβα τα αποτελέσματα του νέου τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό!!! :).

Μετά το Πάσχα θα πρέπει να κάνω επαναληπτικό τεστ κι αν επιβεβαιωθεί κι αυτό ως αρνητικό, θα θεωρείται και με την τζίφρα πως έχω ιαθεί!! Ηδη είμαι για τρίτη μέρα εντελώς απύρετος, χωρίς αντιβίωση… Μάλιστα έχω πλέον υποθερμία 35,8-36.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους για τις τόσο συγκινητικές ευχές, τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα και το τεράστιο ενδιαφέρον σας που μου έδωσε επιπλέον δύναμη να πετύχουμε αυτή την πρώτη, αλλά τόσο καθοριστική νίκη κατά του κορονοϊού!!

Ευχαριστώ θερμά τις αγαπημένες φίλες και τους εξαιρετικούς φίλους που βρήκαν τον τρόπο να μου κρατήσουν όμορφη συντροφιά στις δύσκολες ώρες της καραντίνας!!:)

Ευχαριστώ διπλά όσες και όσους δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί τους, ειδικά στο τηλέφωνο, για την αμέριστη κατανόησή τους!!

Ηταν όμως φορές που ένιωθα εξαιρετικά αδύναμος και εξαντλημένος και την ανάγκη να χαμηλώνω την ένταση του τηλεφώνου, να χαλαρώνω και να με παίρνει ο ύπνος.

Ειδικά θα ήθελα να ευχαριστήσω για την επιμονή του, το γιατρό παθολόγο που με παρακολουθεί συνήθως Dimitris Katrinis, τη συνάδελφό του κυρία Βούκαρη που ήταν βάρδια στον ΕΔΟΕΑΠ τις πιο κρίσιμες για μένα ώρες, τους συναδέλφους μου στο STAR, για τα απανωτά μηνύματα και τις ευχές τους, καθώς και την αγαπημένη μου φίλη κι εξαιρετική γιατρό και βιολόγο Yuliana Assen, όχι μόνο για το ενδιαφέρον της, αλλά κυρίως γιατί με έκανε να κατανοήσω πώς ακριβώς έπρεπε να αντιδράσω στον κορονοϊό και με συμβούλεψε τι οφείλω να πράξω για να ενισχύσω τον οργανισμό μου και το ανοσοποιητικό μου σύστημα!! Φυσικά τήρησα κατά γράμμα τις πολύτιμες συμβουλές της και δικαιώθηκα!! :).

Και ασφαλώς την οικογένειά μου και ειδικά τη σύζυγό μου, καθώς χωρίς τη βοήθεια και τη συμπαράστασή της, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να τα φέρω βόλτα!!

Να μην παραλείψω και τον πολύ καλό φίλο και παλιό (κι αδικημένο) πρωταθλητή του στίβου στα 400 μέτρα εμπόδια Spiros Mpakalis που προφητικά μου είχε στείλει ένα δικό του CD με καταπληκτικά και σπάνια 800 ροκ τραγούδια που μου κρατούσαν συντροφιά!!

Παραμένω στο σπίτι ως το επόμενο τεστ και δηλώνω εθελοντής σε κάθε έρευνα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού!! Ο εχθρός -ανεξάρτητα αν πρόκειται για προϊόν συνωμοσίας, αποτέλεσματα της περιβαλλοντικής κατάρρευσης ή κάτι άλλο ή όλα μαζί- είναι αόρατος, είναι ύπουλος, είναι ακόμη σχετικά άγνωστος, αλλά ΔΕΝ είναι ούτε άτρωτος, ούτε ανίκητος!

Σχετικά άρθρα