Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εβρίτης δημοσιογράφος: Εθνικιστικό και μισαλλόδοξο τσουνάμι σαρώνει τον τόπο μας

Εβρίτης δημοσιογράφος: Εθνικιστικό και μισαλλόδοξο τσουνάμι σαρώνει τον τόπο μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Γιάννης Λασκαράκης, Δημοσιογράφοι, Έβρος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Εβρίτης δημοσιογράφος, Γιάννης Λασκαράκης ζητά «την συμπαράσταση των προοδευτικών πολιτών», για ν’ αλλάξει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή.

Όπως τονίζει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Λασκαράκης, «ένα εθνικιστικό και μισαλλόδοξο τσουνάμι σαρώνει τον τόπο μας.

»Ολοι κυκλοφορούν με όπλα παριστάνοντας την πολιτοφυλακή εναντίον της εισβολής των μεταναστών και των προσφύγων».

Ακόμα αναφέρει ότι, «οι παράνομοι οικιστές του προστατευόμενου βιότοπου του ΔΕΛΤΑ του Έβρου βγήκαν παγανιά για να κυνηγήσουν τα “θυράματά” τους και να δικαιολογήσουν τις αυθαίρετες “βίλες” τους, ως υπερασπιστές του πατρίου εδάφους, όπως τους αποκάλεσε ο ένδοξος Καμένος».

Επίσης γράφει ότι «το δυστύχημα είναι ότι κάποιοι παρέσυραν και τον Πρωθυπουργό να φωτογραφηθεί μαζί τους, να επαναλάβει τα λόγια του και να υποσχεθεί τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων τους.

»Η Εκκλησία ευλογεί τα όπλα και οι αιρετοί φωτογραφίζονται με τους ένοπλους.

»Μέρες του 1897. Μερες δόξας λαμπρές απεναντι στον ανύπαρκτο εχθρό. Τζάμπα μάγκες».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιάννη Λασκαράκη:

«Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον Έβρο. Ενα εθνικιστικό και μισαλλόδοξο τσουνάμι σαρώνει τον τόπο μας.

»Ολοι κυκλοφορούν με όπλα παριστάνοντας την πολιτοφυλακή εναντίον της “εισβολής” των μεταναστών και των προσφύγων.

»Ένοπλοι αγρότες ξυλοκόπησαν τον δημοσιογράφο του CNN Κώστα Πλιάκο , διότι προσπάθησε να υπερασπισθεί “συλληφθέντες” από αυτούς μετανάστες που τους κακομεταχειρίζονταν.

»Οι παράνομοι οικιστές του προστατευόμενου βιότοπου του ΔΕΛΤΑ του Έβρου βγήκαν παγανιά για να κυνηγήσουν τα “θυράματά” τους και να δικαιολογήσουν τις αυθαίρετες “βίλες” τους, ως υπερασπιστές του πατρίου εδάφους, όπως τους αποκάλεσε ο ένδοξος Καμένος.

»Το δυστύχημα είναι ότι κάποιοι παρέσυραν και τον Πρωθυπουργό να φωτογραφηθεί μαζι τους, να επαναλάβει τα λόγια του και να υποσχθεί τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων τους.

»Η Εκκλησία ευλογεί τα όπλα και οι αιρετοί φωτογραφίζονται με τους ένοπλους. Μέρες του 1897. Μερες δόξας λαμπρές απεναντι στον ανύπαρκτο εχθρό.

»Τζάμπα μάγκες. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες νεοναζί έρχονται από τη Γερμανία να πάρουν μέρος στην αντίσταση εναντίον των μεταναστών.

»Το σίγουρο είναι ότι για να αξιοποιήσει αυτός ο τόπος την γεωστρατηγική του θέση και να ξεφύγει από την μοίρα του εξωτικού περιθωρίου, που τον θυμούνται μονο στις κρίσεις, δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.

»Πρεπει κάποιοι να μιλήσουν. Οι φιλοι μου δημοσιογράφοι και οι αρθρογράφοι της Αθήνας , οι πολιτικοί που αντιστέκονται στον εθνολαϊκισμό, οι απλοι πολίτες που ντρέπονται γι αυτα που συμβαίνουν.

»Ηδη οι ντόπιοι δεχόμαστε απειλές και ύβρεις. Δημοσιογράφος της Ορεστιάδας αναγκάστηκε να “εξαφανίσει” το κείμενο του. Ο Έβρος ζητά την συμπαράσταση των προοδευτικών πολιτών».

Σχετικά άρθρα