Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πότε κάνει πρεμιέρα το Mega – Πώς το θέλει ο Μαρινάκης

Πότε κάνει πρεμιέρα το Mega – Πώς το θέλει ο Μαρινάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Βαγγέλης Μαρινάκης, Τηλεόραση,

Το Mega επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να το θέλει όπως ήταν.

Την Πρωτοχρονιά του 2020 επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες το θρυλικό Mega, μετά την ολοκλήρωση του πλειστηριασμού, που ανέδειξε ως υπερθεματιστή την εταιρεία Alter Εgο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο επιφανής εφοπλιστής ασχολείται προσωπικά με το project της ολικής επαναφοράς του πλέον δημοφιλούς διαχρονικά τηλεοπτικού σταθμού της χώρας, ο οποίος επιστρέφει με το ίδιο όνομα και την ίδια πετυχημένη συνταγή που τον καθιέρωσε για σχεδόν τρεις δεκαετίες στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων τηλεθεατών.

Ενδεικτική των προθέσεων του Β. Μαρινάκη, σύμφωνα με όσα γράφει το secret, να δημιουργήσει έναν τηλεοπτικό πόλο που θα συνδυάζει την παρακαταθήκη του Μεγάλου Καναλιού με τις σύγχρονες απαιτήσεις είναι η επιλογή των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το εγχείρημα και θεωρούνται κορυφαίοι στους τομείς αρμοδιότητάς τους.

Μπούτος και Ανδρεούλης

Πρώτος και καλύτερος ο πολύπειρος πρώην διευθύνων σύμβουλος του Mega, Θανάσης Ανδρεούλης, ο οποίος έχει καταγράψει πολυετή πορεία στον τηλεοπτικό στίβο, έχοντας αφήσει ισχυρά δείγματα γραφής.

Παράλληλα, ο απόλυτα επιτυχημένος πρώην διευθυντής προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού, Πέτρος Μπούτος που συνέδεσε το όνομά του με μερικά από τα ιστορικότερα τηλεοπτικά προϊόντα που προέβαλλε ο τηλεοπτικός σταθμός, αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου διοίκησης.

Κεντρικός στόχος είναι το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη να μην παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τα μονοπάτια που ακολούθησαν οι ιθύνοντες ταυ Mega σε όλη τη διάρκεια της κυριαρχίας του.

Πρωταρχικό ρόλο βεβαίως 8α έχει ο τομέας ενημέρωσης, με την παραδοσιακή εγκυρότατα που χαρακτήριζε τις ειδήσεις και τις εκπομπές όλων αυτών των χρόνων, ενώ στο επίκεντρο του ψυχαγωγικού προγράμματος θα βρεθεί φυσικά η ταινιοθήκη-θησαυρός, που απέκτησε η Alter Εgο.

Σχετικά άρθρα