Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τηλεθεάτρια εντόπισε όγκο στο λαιμό Αυστραλής δημοσιογράφου

Τηλεθεάτρια εντόπισε όγκο στο λαιμό Αυστραλής δημοσιογράφου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Δημοσιογράφοι,

Μια δημοσιογράφος αυστραλιανού δικτύου δεν είχε ιδέα ότι είχε εμφανίσει μια πιθανώς θανατηφόρα κύστη στο λαιμό της μέχρι που μια τηλεθεάτρια την εντόπισε και της έστειλε ένα «παράξενο» μήνυμα.

Η δημοσιογράφος του Network Ten, Αντουανέτ Λατούφ, μητέρα δύο παιδιών έμεινε άναυδη όταν ο αρχισυντάκτης της εκπομπής την κάλεσε για αν συζητήσουν ένα μήνυμα που είχε φθάσει στον επίσημο λογαριασμό του προγράμματος στο Facebook.

Το μήνυμα ανέφερε: «Έχει κοιτάξει η Αντουανέτ Λατούφ τον θυρεοειδή της; Δεν το παίζω έξυπνη, ούτε θέλω να την τρολάρω, απλώς ανησύχησα απ’ αυτό που είδα σήμερα στην τηλεόραση».

Η αποστολέας του μηνύματος, Γουέντι Μακ Κόι, είπε ότι δεν είναι γιατρός, αλλά ο όγκος στο λαιμό της δημοσιογράφου της θύμισε την περίπτωση μιας φίλης της που είχε εμφανίσει μια κύστη.

«Ανησύχησα και θεώρησα ότι έπρεπε να το επισημάνω», έγραψε.

Όταν είδε το μήνυμα η δημοσιογράφος κοίταξε το σημείο της εκπομπής, όπου εμφανιζόταν η ίδια και πράγματι πρόσεξε έναν μεγάλο όγκο να εξέχει απ’ την αριστερή πλευρά του λαιμού της.

«Έπαθα σοκ. Έμοιαζα σαν να έχω ένα μήλο του Αδάμ, όπως οι άνδρες. Κάτι εξείχε προφανώς απ’ το λαιμό μου», είπε η Λατούφ, που έχει στην οικογένειά της ιστορικό με καρκίνους του θυρεοειδούς κι έτσι έτρεξε να δει το γιατρό της.

Μετά από τρεις εξετάσεις αίματος, έναν υπέρηχο και μια αξονική τομογραφία η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με αυτοάνοσο νόσημα, που χρειαζόταν επειγόντως χειρουργική επέμβαση.

Η κύστη της, πάνω από τις φωνητικές της χορδές, δεν ήταν κακοήθης, αλλά ακόμη και οι καλοήθεις όγκοι μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά αν δεν αντιμετωπιστούν.

Όπως είπε η ίδια, η κύστη προφανώς αύξανε σε όγκο από την παιδική της ηλικία και αν δεν την είχε απομακρύνει θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητα της ομιλίας, της κατάποσης και της αναπνοής της.

Μετά την επέμβαση η Λατούφ ευχαρίστησε μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram την τηλεθεάτρια, ενώ υπέγραψε ένα άρθρο απευθύνοντας έκκληση στους αναγνώστες να επισκεφθούν αμέσως γιατρό αν εντοπίσουν κάποιο όγκο στο λαιμό τους.

Σχετικά άρθρα