Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόεδρος στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Ζούλας – Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ΥΕΝΕΔ

Πρόεδρος στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Ζούλας – Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ΥΕΝΕΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Γαμπρίτσος, Δημήτρης Τσιόδρας, Δημόσια Τηλεόραση, ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Στέλιος Πέτσας, Τηλεόραση,

Ενόψει της διαδικασίας επιλογής της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ Α.Ε., η κυβέρνηση ανακοίνωσε τους υποψηφίους που θα προτείνει για την ηγεσία του Διοικητικού Συμβουλίου: Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος.

Την ίδια στιγμή με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας.

Αναπληρωτές Διευθυντές του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Ευθυμίου και Αργύρης Παπαστάθης.

Νωρίτερα, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν τοποθετεί αρνητικά στην τοποθέτηση του Κ. Ζούλα, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΕΡΤ.

Πηγές της Κουμουνδούρου είχαν δηλώσει στο News24/7 το μεσημέρι της Δευτέρας:

«Ελπίζουμε ότι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρωθυπουργό να ορίζει τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του πρόεδρο στη ΕΡΤ να διαψευστούν.

»Ελπίζουμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην προχωρήσει σε μια κίνηση που θα παραπέμπει στην ΥΕΝΕΔ της δεκαετίας του 1970, μια κίνηση που θα οδηγεί τη ΕΡΤ σε άλλες εποχές».

Τελικά τα δημοσιεύματα επιβεβαιώθηκαν.

Σχετικά άρθρα