Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΚΑΪ «τρώει» τα παιδιά του – Ποια παρουσιάστρια είναι στην έξοδο και ο ρόλος της Κοσιώνη (φωτο)

Ο ΣΚΑΪ «τρώει» τα παιδιά του – Ποια παρουσιάστρια είναι στην έξοδο και ο ρόλος της Κοσιώνη (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Χιώτης, Δημοσιογράφοι, Σία Κοσιώνη, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση,

Τέλος από τον ΣΚΑΪ φαίνεται πως αποτελεί η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι του Φαλήρου.

Ωστόσο, η «εξαφάνιση» της δημοσιογράφου από τα τρέιλερ των προεκλογικών εκπομπών του ΣΚΑΪ, αλλά και η αντικατάσταση της εκπομπής της «Ρουά Ματ» από την «Αντίστροφη μέτρηση» με τη Σία Κοσιώνη, δηλώνουν ότι μάλλον το συμβόλαιό της δεν θα ανανεωθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε η ίδια η Νίκη Λυμπεράκη επιθυμεί να συνεχίσει στον ΣΚΑΪ, αφού δεν βλέπει να γίνονται στην πράξη όσα της είχαν υποσχεθεί από το κανάλι του Φαλήρου.

Στο μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι η δημοσιογράφος με τον ΣΚΑΪ προβλεπόταν η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον υπό δημιουργία νέο τηλεοπτικό ενημερωτικό σταθμό ΣΚΑΪ 24.

Όμως το σχέδιο για το δεύτερο κανάλι δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφόρησαν, η Νίκη Λυμπεράκη φέρεται να είναι σε συζητήσεις με το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, One Channel.

ΣΚΑΪ: «Σωριάστηκε» η Σία Κοσιώνη στο κανάλι του Φαλήρου

Η νέα εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου, ΣΚΑΪ, «Αντίστροφη μέτρηση» που παρουσιάζει η Σία Κοσιώνη και ο Βασίλης Χιώτης, κατέρρευσε και «σωριάστηκε» σε τηλεθέαση.

Στην πρεμιέρα του το νέο πολιτικό τοκ σόου του καναλιού του Φαλήρου, κυριολεκτικά «πάτωσε» στην τηλεθέαση.

Η «πολιτική» του ΣΚΑΪ ενόψει των εκλογών του γυρίζει μπούμερανγκ καθώς το κοινό, απορρίπτει την ρητορική του σταθμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι όποια πολιτική εκπομπή έχει βγάλει το κανάλι, πάει «άκλαυτη» και ο κόσμος γυρνά την πλάτη του, δείχνοντας πραγματικά ποια είναι η αληθινή δημοσκόπηση του κοινού.

Η «Αντίστροφη μέτρηση» έγραψε 6,6% στο νεανικό κοινό κάτι που έχει προβληματίσει και έχει βάλει σε σκέψεις του ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.

Δημοσιογραφία είναι να παρουσιάζεις τα γεγονότα αντικειμενικά και καθαρά και όχι να προσπαθείς να διαμορφώσεις το κλίμα και την γνώμη του τηλεθεατή.

Το έκαναν και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί την εποχή των μνημονίων και το πλήρωσαν ακριβά…

Σχετικά άρθρα