Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλες αλλαγές στην ΕΡΤ: Ποιοι γνωστοί δημοσιογράφοι έφυγαν και ποιοι ήρθαν

Μεγάλες αλλαγές στην ΕΡΤ: Ποιοι γνωστοί δημοσιογράφοι έφυγαν και ποιοι ήρθαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημόσια Τηλεόραση, ΕΡΤ, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Τηλεόραση,

Σε αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα της προχώρησε η ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως πλέον την θέση της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», παίρνει ο Νίκος Μερτζάνης.

Επίσης στο πλαίσιο των αλλαγών στην ενημερωτική διεύθυνση, στην πρωινή ζώνη, την θέση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, που αποχώρησε από την ΕΡΤ, αναλαμβάνει ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 05.45 έως και τις 09.45 ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας.

Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Ο Νίκος Μερτζάνης θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19.00 με 21.00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.

Σχετικά άρθρα