Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΚΑΪ «πλήγωσε» την όμορφη Μπάγια Αντωνοπούλου – Δεν αντέχει άλλο

Ο ΣΚΑΪ «πλήγωσε» την όμορφη Μπάγια Αντωνοπούλου – Δεν αντέχει άλλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Μπάγια Αντωνοπούλου, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση,

Με το ένα πόδι έξω από τον ΣΚΑΪ βρίσκεται η Μπάγια Αντωνοπούλου. Όπως γράφεται, είναι τόσο ράκος ψυχολογικά που δεν θέλει να μείνει άλλο στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η παρουσιάστρια, μετά το κόψιμο του «Survivor Πανόραμα» δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την «αποκαθήλωση».

Όπως είναι γνωστό, η Μπάγια από παρουσιάστρια ολόκληρου project βρέθηκε ξαφνικά στα… πρώτα βήματά της:

Ρεπόρτερ, στην ενημερωτική εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα»!

Άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον, αποκάλυψε πως είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με την παρουσιάστρια και την είχε ακούσει να ξεσπά σε κλάματα.

Αποκαλύπτοντας πως δεν αντέχει άλλο στο δρόμο και πως είναι ένα βήμα λίγο πριν αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ, έτσι και δεν φτιάξουν τα πράγματα!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, έβαλε τα κλάματα και φώναζε από την πίεση που έχει στο τηλέφωνο, πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα στο κανάλι θα δηλώσει παραίτηση!

»Δεν αντέχει άλλο στο δρόμο! Θέλει να μπει σε στούντιο!».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση ακόμα με το κανάλι.

Δεν τους έχει αναφέρει δηλαδή πως δεν αισθάνεται καλά στο δρόμο και πως θα ήθελε να περάσει σε κάποιο άλλο project ή να παραμείνει σε αυτό που ήδη είναι αλλά σε άλλη θέση γιατί δεν έχει καταλήξει ακόμα στο αν θέλει να συνεχίσει σε αυτό το κανάλι ή να ανοίξει τα φτερά της για κάτι καινούργιο!

Πηγή: Youweekly.gr

Σχετικά άρθρα