Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Έχουμε» όλη τη Βόρεια Μακεδονία και ασχολείστε με… ετικέτες σε κρασιά!

«Έχουμε» όλη τη Βόρεια Μακεδονία και ασχολείστε με… ετικέτες σε κρασιά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Μακεδονία, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημοσιογράφοι, ΕΡΤ3, Σκόπια,

Από τα Σκόπια στη Βόρεια Μακεδονία, όπου βρίσκεται σε αποστολή της ΕΡΤ3, ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης σχολίασε στο Facebook τη μικροπολιτική με τις «ετικέτες» που ασκούν όσοι αρνούνται να δουν τη μεγάλη εικόνα.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Η Ελλάδα έχει εξαγοράσει την ενέργεια στα Σκόπια, τα πετρέλαια, τα ορυχεία, την διατροφή στα σούπερ μάρκετ, τις βιοτεχνίες, μπαίνει τώρα δυναμικά στις κατασκευές και τον τραπεζικό τομέα, θα αναδιοργανώσει τον στρατό της Βόρειας Μακεδονία ς, θα εκπαιδεύσει τους αξιωματικούς της, θα τους μάθει και Ελληνικά, η Ελλάδα ελέγχει όλο τον τουριστικό κλάδο της Βόρειας Μακεδονία ς με 1.700.000 αφίξεις τουριστών της Βόρειας Μακεδονίας στην Μακεδονία, η Ελλάδα ελέγχει όλο το διαμετακομιστικό εμπόριο της Βόρειας Μακεδονίας με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η Ελλάδα σφραγίζει με την Πολεμική της Αεροπορία τα εναέρια μήκη και πλάτη του ουρανού της Βόρειας Μακεδονίας, η Ελλάδα θα ελέγχει απόλυτα κάθε βήμα της ευρωπαϊκής προοπτικής της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ.

»Αλλά εδώ κάποια σάιτ κραυγάζουν ότι οι γείτονες μας έχουν πινακίδες με «Μακεδονικά κρασιά» σε εκθέσεις και μας απειλούν και μας εμπαίζουν.

»Στην Τουρκία που μας απειλεί με την στρατιά του Αιγαίου που κατέχει την μισή Κύπρο είναι υπεύθυνη για δέκα Γενοκτονίες ρημάζει όλα τα μνημεία μας, διεκδικεί τουρκική μειονότητα στην Θράκη είναι Σάββατο και πάμε για ψώνια.

»Ακούστε.

»Πριν την Συμφωνία όταν οι γείτονες έβαζαν ταμπέλα Μακεδονία σε αγώνες ή εκθέσεις φωνάζαμε, γελούσαν μαζί μας όλοι οι ξένοι και με το ζόρι βάζαμε το FYROM, όπου το «Μ» δεν ήταν η μελιτζάνα ούτε η μπανάνα.

»Τώρα αν κάποιος φορέας όχι η κυβέρνηση που ακόμα παίζει το παιχνίδι της Δεξιάς Αντιπολίτευσης σηκώνει μια πινακίδα σε ελάχιστες ώρες την κατεβάζουν γιατί έχουν υπογράψει και μας λένε και συγγνώμη.

»Και όλοι οι ξένοι μας δίνουν δίκιο και δεν γελάνε.

»Έχουμε συνεννοηθεί;

»Δεν μπορώ Έλληνες με φοβικότητα και παντελή έλλειψη αυτοπεποίθησης.

»Δεν είναι Ελλάδα αυτό.

»Προσέξτε το λίγο.

»Τι εικόνα δίνετε

»Έχει σημασία.

»Μας εκθέτετε όλους…».

Σχετικά άρθρα