Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι καταγγέλλουν την «Καθημερινή»: «Μαϊμού» η συνέντευξη του πατέρα μας

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι καταγγέλλουν την «Καθημερινή»: «Μαϊμού» η συνέντευξη του πατέρα μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημοσιογράφοι, Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος,

«Κατασκευασμένη συνέντευξη» του πατέρα τους στην εφημερίδα «Καθημερινή» καταγγέλλουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Σε δήλωσή τους, διαμηνύουν ότι ο πατέρας τους δεν είναι σε θέση να δώσει συνέντευξη, και πως αυτή πρόκειται για ένα καστασκευασμένο δημοσίευμα.

Υπογραμμίζουν, μάλιστα, πως ενώ αρχικά ο δημοσιογράφος, Ηλίας Μπέλλος, τους είπε πως έχει απομαγνητοφωνήσει το ηχητικό, στη συνέχεια, υποστήριξε ότι έχει καταστρέψει το αρχείο.

Η δήλωση κλείνει με τη φράση:

«Αυτόν τον δημοσιογράφο και τις δικαιολογίες του παραδίδουμε στην κρίση των αναγνωστών του».

Ολόκληρη η καταγγελία των αδερφών Αγγελόπουλων

«Στις 16 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή, στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», δημοσιεύθηκε «συνέντευξη» που δήθεν είχε δώσει ο ασθενής πατέρας μας στον δημοσιογράφο Ηλία Μπέλλο.

»Την ίδια ημέρα, άμεσα, με δημόσια δήλωσή μας καταγγείλαμε ότι η «συνέντευξη» είναι κατασκευασμένη για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες σκοπιμότητες και εξηγήσαμε σαφώς τους λόγους για τους οποίους ο πατέρας μας δεν μπορούσε ούτε μπορεί να δώσει συνέντευξη.

»Εκφράσαμε δε την έκπληξη και την οργή μας για το γεγονός.

»Ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπέλλος απάντησε την επόμενη ημέρα ότι η «συνέντευξη» δήθεν δόθηκε και ότι έχει μαγνητοφωνηθεί ολόκληρη, ως αδιαμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο.

»Άμεσα επαναλάβαμε την καταγγελία ότι η φερόμενη ως «συνέντευξη» του πατέρα μας «….είναι κατασκευασμένη από την αρχή μέχρι το τέλος της».

»Προκαλέσαμε δε τον δημοσιογράφο να δημοσιοποιήσει ολόκληρο το περιεχόμενο της, κατά τους ισχυρισμούς του, μαγνητοφωνημένης συνομιλίας του με τον πατέρα μας, ακριβώς για να αποκαλυφθεί το ψεύδος.

»Αφού αδίκως περιμέναμε την δημοσιοποίηση τον προσκαλέσαμε και τον προκαλέσαμε, με εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκλησή μας, να μας δώσει αντίγραφο της μαγνητοφωνημένης συνομιλίας για την πλήρη εκκαθάριση της αλήθειας.

»Και τότε ο δημοσιογράφος ανακάλυψε ευφάνταστη δικαιολογία ότι τάχα «…..κατέστρεψε το αρχείο ήχου στο οποίο είχε ενσωματωθεί η συνέντευξη, αφού εκπλήρωσε το σκοπό του…».

»Πρόσθεσε δε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ότι τάχα ο πατέρας μας του απαγόρευσε να δημοσιοποιήσει την ηχητική καταγραφή μιας συνέντευξης που έδωσε ακριβώς για να δημοσιοποιηθεί σε ολόκληρο το πανελλήνιο!!!

»Αυτόν τον δημοσιογράφο και τις δικαιολογίες του παραδίδουμε στην κρίση των αναγνωστών του».

Σχετικά άρθρα