Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ό,τι παίζει ο ΣΚΑΪ καίγεται: «Χαστούκι» της Ελεονώρας Μελέτη στον Αντώνη Κανάκη

Ό,τι παίζει ο ΣΚΑΪ καίγεται: «Χαστούκι» της Ελεονώρας Μελέτη στον Αντώνη Κανάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Star Channel, Αντώνης Κανάκης, Ελεονώρα Μελέτη, ΣΚΑΪ, Τηλεθέαση, Τηλεόραση,

Κλαίνε για μια ακόμη φορά στον ΣΚΑΪ, καθώς η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη στην οποία στήριζαν τις ελπίδες τους φαίνεται ότι δεν πάει καλά.

Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha πραγματικά σάρωσε στη μεταμεσονύκτια ζώνη της τηλεόρασης, ξεπερνώντας κατά πολύ αυτή του Αντώνη Κανάκη στον ΣΚΑΪ.

Οι καλεσμένοι της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» αλλά και η δυναμική προσωπικότητα της παρουσιάστριας προσέλκυσαν το κοινό στον Alpha, χαρίζοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού, με ποσοστό 24,2%.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ανταγωνιστικές εκπομπές στη μεταμεσονύκτια ζώνη έμειναν πίσω μέχρι και 8 μονάδες.

Η εκπομπή «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη δεν μπόρεσε να κρατήσει τους τηλεθεατές, ενώ τα άλλα κανάλια είχαν πρόγραμμα σε επανάληψη (Master Chef στο Star και «Η Επιστροφή» στον ΑΝΤ1).

Όμως και στο δυναμικό κοινό (18-54) η Μελέτη έκοψε πρώτη την κορδέλα με ποσοστό 20,1% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό σχεδόν 2,5 μονάδες.

Και στο γυναικείο κοινό ηλικίας 15-24, όμως, η παρουσιάστρια κατέγραψε ποσοστό 35,4% και ήταν σχεδόν 13 μονάδες μπροστά από τους ανταγωνιστές της.

Πραγματικά σαρωτική η νύχτα για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Alpha που τον τελευταίο καιρό κερδίζει ολοένα έδαφος στην τηλεθέαση.

«Σκότωσε» Survivor και MasterChef το κανάλι της Κάντζας

Τα κανάλια ΣΚΑΪ και Star έριξαν στη μάχη τα βαριά χαρτιά τους, Survivor και Master Chef, όμως ο Alpha τους συνέτριψε στην τηλεθέαση.

Το «Τατουάζ» «σκότωσε» τηλεοπτικά τα ριάλιτι των αντιπάλων του, καθώς τα «τελείωσε» με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ειδικά για το Survivor το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό, που ίσως το εξαφανίσει από τους τηλεοπτικούς δέκτες, αφού υπάρχουν σκέψεις για να τελειώσει οριστικά.

Tα νούμερα αναλυτικά

Το «Τατουάζ» στον Alpha στο γενικό σύνολο έκανε 27,7% και στο δυναμικό κοινό το 25,1% μένοντας στην κορυφή της τηλεθέασης.

To «MasterChef» στο Star στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 17,1% και στο δυναμικό κοινό 22,8%.

To «Survivor» στον ΣΚΑΪ στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 16,4% και στο δυναμικό κοινό 15,8%.

Σχετικά άρθρα