Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στάζει μίσος ο Πρετεντέρης και προαναγγέλλει κλείσιμο δημοκρατικών εφημερίδων και λουκέτο στην ΕΡΤ

Στάζει μίσος ο Πρετεντέρης και προαναγγέλλει κλείσιμο δημοκρατικών εφημερίδων και λουκέτο στην ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Πρετεντέρης, Δημοσιογράφοι,

Ο προπαγανδιστής των μνημονίων, ο συνομιλητής των δανειστών, ο δημοσιογράφος που υπηρέτησε όλες τις αντιλαϊκές προπαγάνδες, ο Γιάννης Πρετεντέρης, προανήγγειλε από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο «Θέμα FM» το κλείσιμο των εφημερίδων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και στη δημοκρατική παράταξη. Και όχι μόνο των εφημερίδων, αλλά και της ίδιας της ΕΡΤ.

«Από το Μάιο, από το Σεπτέμβρη όλα αυτά θα αλλάξουν. Η Αυγή, η ΕΡΤ, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος… να ζήσουμε να τους θυμόμαστε».

Ο Γιάννης Πρετεντέρης ακολουθεί το παράδειγμα του ομόσταβλού του στο Πρώτο Θέμα, Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος μόλις χθες υιοθέτησε την άποψη για τανκς στην ΕΡΤ.

Ο κ. Πρετεντέρης αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη… δημοκρατική του ευαισθησία, ελπίζοντας να φιμωθεί όποια φωνή θεωρεί ότι δεν συμβαδίζει με τις εκάστοτε απόψεις του.

Βεβαίως, ας μη ξεχνάμε, ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης τελεί σε βαθιά θλίψη από τότε που χρεοκόπησε το αγαπημένο του Mega, από τη συχνότητα του οποίου απειλούσε, εκβίαζε και τρομοκρατούσε τον ελληνικό λαό.

Ο Πρετεντέρης ζητά εκδίκηση

Ο Γιάννης Πρετεντέρης μπορεί να έχει ελάχιστη επιρροή στην ελληνική κοινή γνώμη, αφού οι περισσότεροι Έλληνες έχουν για εκείνον άποψη, ωστόσο, έχει καταφέρει να δίνει γραμμή στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και γεμάτος ρεβανσισμό, για τα χρόνια που του στέρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία που απολάμβανε προηγουμένως, γεμάτος μίσος, ζητά εκδίκηση.

Όπως εκδίκηση ζητούν και πολλοί άλλοι έξαλλοι γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ελληνικός δημοκρατικός λαός δεν θα επιτρέψει την επιστροφή των βρικολάκων στη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο δημοκρατικός λαός θα συντρίψει για μια ακόμη φορά στις κάλπες τα λυσσασμένα σκυλιά της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς και τους εκσυγχρονιστές συμμάχους τους.

Σχετικά άρθρα