Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φουρθιώτης έστειλε εξώδικο στο κανάλι του Σαββίδη – Τι ζητά να του παραδοθεί εντός πέντε ημερών

Ο Φουρθιώτης έστειλε εξώδικο στο κανάλι του Σαββίδη – Τι ζητά να του παραδοθεί εντός πέντε ημερών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Open TV, Μένιος Φουρθιώτης, Τζώνυ Καλημέρης, Τηλεόραση,

Ο Μένιος Φουρθιώτης έστειλε εξώδικο στα γραφεία του τηλεοπτικού καναλιού «Open» του Ιβάν Σαββίδη με αποδέκτη τον Τζόνι Καλημέρη.

Σε αυτό ο Μένιος Φουρθιώτης ζητάει να του παραδοθεί το αρχείο των εκπομπών του, που βάσει της σύμβασης που είχε ο ίδιος ως παρουσιαστής και παραγωγός της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» με τον τηλεοπτικό σταθμό του ανήκει.

Στο εξώδικο υπάρχει και απόσπασμα της συγκεκριμένης σύμβασης:

«Μετά τη λύση της συνεργασίας μας λόγω της άκυρης άκαιρης και καταχρηστικής καταγγελίας της σύμβασης από εσάς και την οριστική διακοπή της μετάδοσης της εκπομπής από το κανάλι σας την 9.11.2018 σας έχω καλέσει επανειλημμένως να μου παραδώσετε άμεσα το αρχείο των εκπομπών και τους υλικούς φορείς στους οποίους έχει καταγραφεί αυτό.

»Παρά ταύτα εσείς μέχρι σήμερα μου έχετε παραδώσει μόνο το αρχείο και τους φορείς καταγραφής αυτού για τις εκπομπές που μεταδόθηκαν κατά το διάστημα από 8-9-2018 έως 9-11-2018.

»Συνεπώς δεν μου έχετε παραδώσει:

»α) Όλο το υλικό το οποίο έχει προβληθεί από τις 12.10.2013 (ημερομηνία έναρξης της εκπομπής ως τις 30-7-2018)

»β) Όλο το αμοντάριστο και μονταρισμένο υλικό της εκπομπής

»γ) Τις «καθαρές εκπομπές» που έχουν προβληθεί. Ως «καθαρές εκπομπές» νοείται το οπτικοακουστικό υλικό αυτούσιο όπως μεταδόθηκε χωρίς το λογότυπο του καναλιού και τα διαφημιστικά μηνύματα.

»Σας καλώ εντός πέντε ημερών να μου παραδώσετε τα ανωτέρω (ολόκληρο το αρχείο των εκπομπών και τους υλικούς φορείς καταγραφής αυτού για το ώς άνω διάστημα).

»Σας δηλώνω ότι σε περίπτωση που δεν τηρήσετε τα παραπάνω τα οποία προβλέπονται από το νόμο θα προβώ στην άσκηση κάθε ένδικου βοηθήματος που μου επιφυλάσσει η δικονομία και την διεκδίκηση της απαιτήσεως μου».

Σχετικά άρθρα