Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φθουρθιώτης ανακοίνωσε την ημέρα της εκπομπής του και ψάχνει συνεργάτες μέσω αγγελίας (φωτο)

Ο Φθουρθιώτης ανακοίνωσε την ημέρα της εκπομπής του και ψάχνει συνεργάτες μέσω αγγελίας (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μένιος Φουρθιώτης, Τηλεόραση,

Ο Μένιος Φουρθιώτης, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην τηλεόραση καθώς ανακοίνωσε μέσω Instagram, τις ημερομηνίες της πρεμιέρας των δύο νέων του εκπομπών, όχι όμως το κανάλι.

Ο παρουσιαστής προχώρησε σε πληθώρα αναρτήσεων σχετικά με τα νέα του βήματα, ενημερώνοντας το κοινό ότι τα «Αποκαλυπτικά Live» ξεκινούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 13.15, ενώ το «Μένιος Live» τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 14.15, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τη νέα του τηλεοπτική στέγη.

Το μόνο το οποίο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πλέον θα έχει… καθημερινή παρουσία, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Αναζητά συνεργάτες και έβαλε αγγελία

Η επιστροφή του apokaliptikalive ανοίγει δρόμο για θέσεις εργασίας σε δημοσιογράφους που θέλουν να εργαστούν.

Νέοι, έμπειροι δημοσιογράφοι, με εμπειρία στο ρεπορτάζ, στο μοντάζ και που χρειάζονται ΑΜΕΣΑ θέσεις εργασίας να στείλουν τα βιογραφικά τους έως τη Δευτέρα 10/12 στο email – info@apokaliptikalive.gr προκειμένου να περάσουν άμεσα Interview με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής.

Αυτό αναφέρεται στην αγγελία που έβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης στο Instagram και καλεί τους πιστούς να προσέλθουν, για να δουλέψουν μαζί του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η επιστροφή του @apokaliptikalive ανοίγει δρόμο για θέσεις εργασίας σε δημοσιογράφους που θέλουν να εργαστούν ….. Νέοι , έμπειροι δημοσιογράφοι με εμπειρία στο ρεπορτάζ , στο μοντάζ και που χρειάζονται ΑΜΕΣΑ θέσεις εργασίας να στείλουν τα βιογραφικά τους ως την Δευτέρα 10/12 στο email info@apokaliptikalive.gr προκειμένου να περάσουν άμεσα από interview με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis) στις

Σχετικά άρθρα