Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ετοιμάζεται να πάρει κεφάλια ο Σαββίδης στο «Open» – Μεγάλο μπάτζετ, μικρή τηλεθέαση

Ετοιμάζεται να πάρει κεφάλια ο Σαββίδης στο «Open» – Μεγάλο μπάτζετ, μικρή τηλεθέαση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Open TV, Ιβάν Σαββίδης, Τηλεθέαση, Τηλεόραση,

Ενοχλημένος είναι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Open Tv, Ιβάν Σαββίδης, με την τηλεθέαση του, καθώς τα χρήματα που έχει βάλει είναι πάρα πολλά. Έτσι, ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές αν το κανάλι δεν «ανέβει».

Όπως διαβάζουμε στη «Νέα Σελίδα», σφίγγουν τα πράγματα στο OPEN και αρχίζουν να μπαίνουν dead line για την πορεία του προγράμματος, συνολικά. Και για την ψυχαγωγία και για την ενημέρωση.

Ακούγεται ότι η εντολή που ήρθε φρέσκια σαν ζεστό ψωμί από το φούρνο, δίνει περιθώρια μέχρι τα Χριστούγεννα στα στελέχη του καναλιού να ανεβάσουν τα νούμερα… Με ποιο τρόπο θα το κάνουν θα το αποφασίσουν οι ίδιοι! Αλλά θα πρέπει να το κάνουν!

Αν δεν ανεβεί ο μέσος όρος της τηλεθέασης μέχρι το διάστημα που ορίζεται πιο πάνω, μετά όλα είναι ανοιχτά!

Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν κινούνται και οι τελευταίες αλλαγές στο πρόγραμμα του…

Αλλαγές που πρέπει να συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί τρόπος το κανάλι να τραβήξει την προσοχή των τηλεθεατών.

Μεγάλο budget, μικρή τηλεθέαση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μέχρι σήμερα οι λόγοι για τους οποίους ο σταθμός κινείται σε χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης, είναι – κάποιοι τουλάχιστον, αντικειμενικοί (ξεκίνησε από μηδενική βάση, χωρίς να κρατήσει τίποτα από την προηγούμενη κατάσταση), με αποτέλεσμα αυτό να απαιτεί αρκετό χρόνο μέχρι να εμπιστευτούν το πρόγραμμα του οι τηλεθεατές.

Κάποιες επιλογές ήταν μέτριες. Παράλληλα δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι η πρεμιέρα έγινε όταν όλα τα υπόλοιπα κανάλια είχαν ήδη ξεκινήσει.

Τα άπειρα τεχνικά προβλήματα.

Ενώ τελευταίο, άλλα και όχι έσχατο, η απειρία των στελεχών της DIMERA περί τα τηλεοπτικά, με συνέπεια οι οδηγίες να φθάνουν προς τα κάτω μπερδεμένες.

Τέλος, λέγεται ότι γίνεται έλεγχος και στο τρόπο διαχείρισης του budget, αλλά και συνολικά των οικονομικών του καναλιού.

Σχετικά άρθρα