Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Καρφιά» Xατζηνικολάου κατά Φίλη για το άνοιγμα λογαριασμών του Σημίτη (ηχητικό)

«Καρφιά» Xατζηνικολάου κατά Φίλη για το άνοιγμα λογαριασμών του Σημίτη (ηχητικό)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημοσιογράφοι, Κώστας Σημίτης, Νίκος Φίλης, Νίκος Χατζηνικολάου, ΠΑΣΟΚ,

«Άστραψε και βρόντηξε» κατά του Νίκου Φίλη την Τρίτη ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον «Real FM», με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του Κώστα Σημίτη .

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φίλης σε συνέντευξή του στο «Βήμα», σχολιάζοντας την έρευνα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού, είχε πει ότι η ενέργεια αυτή «έχει στοιχεία υπερβολής» και εμφανίστηκε βέβαιος ότι «με βάση τη δημόσια εικόνα του, τίποτα το επιλήψιμο δεν υπάρχει».

«Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι κρίνει (σ.σ. ο κ. Φίλης) με βάση την όλη πολιτεία του κ. Σημίτη ότι είναι αθώος. Τι είναι αυτό τώρα; Καινούριο; Φυσιογνωμιστής δηλαδή; Μου φαίνεται καλό παιδί; Να τον κεράσουμε μία πάστα αν είναι καλό παιδί», σχολίασε με νόημα ο κ. Χατζηνικολάου.

«Κρίνει φυσιογνωμικά. Δηλαδή ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν φαινόταν παιδί από σπίτι με γαλλικά και πιάνο; Ποιο είναι το θέμα του κ. Φίλη; Το ότι γίνεται έλεγχος; Σε όλους πρέπει να γίνεται έλεγχος», πρόσθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Είναι τουλάχιστον τέσσερις οι υπουργοί του (σ.σ. του Σημίτη) που εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις», ανέφερε.

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα

Σχετικά άρθρα