Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο «Δρ Θάνατος» που «τεμάχιζε τον Κασόγκι όσο ήταν ζωντανός» (φωτο)

Αυτός είναι ο «Δρ Θάνατος» που «τεμάχιζε τον Κασόγκι όσο ήταν ζωντανός» (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Ιατροδικαστής, Κωνσταντινούπολη, Σαουδική Αραβία, Τζαμάλ Κασόγκι, Τουρκία,

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί η φωτογραφία του Σαλάντ Μουχάμαντ αλ Τουμπάιγκι, του ατόμου που κατηγορείται ότι τεμάχισε το σώμα του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι ενώ εκείνος ήταν ακόμα ζωντανός και μάλιστα υπό τη συνοδεία μουσικής, μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο «Δρ Θάνατος» είναι ένας ειδήμονας στην επιστήμη της ιατροδικαστικής, ο οποίος είχε πάρει το πτυχίο του στην παθολογία από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης το 2004.

Ο Τουμπάιγκι, που σήμερα είναι επικεφαλής του Επιστημονικού Συμβουλίου Ιατροδικαστικής της χώρας του, είχε αποκτήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο τις γνώσεις του για τη διενέργεια νεκροψιών, τις οποίες φέρεται να χρησιμοποίησε πολλά χρόνια αργότερα για να εξαφανίσει τα ίχνη της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Στην επτάλεπτη καταγραφή από το Apple watch του θύματος, την οποία ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους οι τουρκικές αρχές και πιστεύεται ότι αποδεικνύει την ενοχή των 15 Σαουδαράβων, ο Τουμπάιγκι ακούγεται να δίνει οδηγίες για τον διαμελισμό του ζωντανού ακόμα Κασόγκι.

Μάλιστα, φέρεται να λέει στα μέλη της υπόλοιπης ομάδας των φερόμενων ως εκτελεστών να φορέσουν ακουστικά, ώστε να ακούνε μουσική κατά τη διάρκεια του τεμαχισμού.

«Όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω πάντα μουσική», συμπληρώνει ο Σαουδάραβας αξιωματούχος στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Σχετικά άρθρα