Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο μιντιακό οργανισμό βλέπει ο Παππάς πίσω από την επίθεση στην ΕΡΤ

Ποιο μιντιακό οργανισμό βλέπει ο Παππάς πίσω από την επίθεση στην ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημόσια Τηλεόραση, ΕΡΤ, Εφημερίδες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, Τηλεόραση, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,

Στη δυναμική είσοδο της ΕΡΤ στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς και την ανάληψη του έργου για το barcode (κυκλοφορίες των εφημερίδων) αποδίδει τις επιθέσεις που δέχθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, από συγκεκριμένο Οργανισμό τονίζοντας ότι «την κυβέρνηση δεν την πτοούν τέτοιου τύπου επιθέσεις, και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν κάποιοι. Ο συγκεκριμένος Οργανισμός ενοχλείται από τα τελευταία βήματα με την ΕΡΤ και το ποδόσφαιρο».

Μιλώντας «Στο Κόκκινο» ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι «τα συμφέροντα είναι πάρα πολύ συγκεκριμένα (πρακτορείο διανομής Τύπου που ανήκει στον κ. Μαρινάκη), έχουν φύγει εφημερίδες από τις μετρήσεις. Θα θέλανε πολλοί αυτό το έργο να μην προχωρήσει, και κάποιοι επιθυμούσαν αυξημένο έλεγχο πάνω σε ποδοσφαιρικές ομάδες που είχαν προβλήματα».

Απαντώντας για την επίθεση που δέχθηκε από site που ανήκει στον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, ο κ. Παππάς το απέδωσε στο γεγονός ότι η ΕΡΤ μπήκε δυναμικά στο χώρο του ποδοσφαίρου και δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο, μετά από πολλά χρόνια, να παρακολουθεί δωρεάν παιχνίδια ποδοσφαίρου Α’ εθνικής.

«Αυτό ενοχλεί», τόνισε, αλλά εμείς το αντιμετωπίζουμε με την ψυχραιμία του προβλεπόμενου γεγονότος και συνεχίζουμε» ανέφερε ο υπουργός.

Σχετικά με την ΕΡΤ, ο Ν. Παππάς ανέφερε ότι γίνονται σημαντικά βήματα για τη χειραφέτησή της από την DIGEA και την «αμαρτωλή» ΑΕΠΙ, και αυτές οι κινήσεις έχουν ερεθίσει τη Νέα Δημοκρατία, η οποία βλέπει και τις μετρήσεις της τηλεθέασης να ανεβαίνουν, και κλιμακώνει τις επιθέσεις της, καλώντας τα στελέχη της να επιστρέψουν στη δημόσια τηλεόραση.

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα των τραπεζών και τη στάση του κεντρικού τραπεζίτη, Ι. Στουρνάρα, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι «για άλλη μια φορά ο κεντρικός τραπεζίτης συμπεριφέρεται ως πρώην υπουργός Οικονομικών μιας πολιτικής που άσκησε ο ίδιος και είχε τα αποτελέσματα που είχε και καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό».

«Υπάρχει μια λεπτή γαλάζια γραμμή που συνδέει τις τοποθετήσεις του, για τον κόφτη, το χρέος, ότι δεν θα ολοκληρωθούν τα μνημόνια κ.λπ. Η λεπτή γαλάζια γραμμή χαρακτηρίζει τη συντηρητική παράταξη η οποία πόνταρε τα πάντα σε μια καταστροφή που δεν ήρθε και τώρα πρέπει να επανεφεύρει τον εαυτό της» τόνισε ο Ν. Παππάς.

Κλείνοντας είπε ότι «ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να είχε παρέμβει όταν είχαμε τα προβλήματα με τις τραπεζικές μετοχές. Τα άλλα να τα αφήσει στην Πολιτεία που είναι αρμόδια».

Σχετικά άρθρα