Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαρρήκτης χτύπησε και έδεσε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ μέσα στο σπίτι της μπροστά στο 2,5 ετών παιδί της (βίντεο)

Διαρρήκτης χτύπησε και έδεσε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ μέσα στο σπίτι της μπροστά στο 2,5 ετών παιδί της (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημοσιογράφοι, Διάρρηξη, Ληστεία,

Σοκάρει η μαρτυρία της δημοσιογράφου Κάτιας Νιακάρη, που χθες το βράδυ Τρίτης έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της και μπροστά στο 2,5 ετών παιδί της.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» και τον ΑΝΤ1 περιέγραψε τα όσα φριχτά βίωσε στο σπίτι της, όταν την ώρα που πήγε να βάλει το παιδί της για ύπνο, άκουσε έναν θόρυβο και σηκώθηκε για να δει τι ήταν, για να αντικρίσει έναν άνδρα μέσα στο σαλόνι της.

Το παιδί της σηκώθηκε κι εκείνη είπε στον ληστή ότι δεν είχε χρήματα στο σπίτι, παρακαλώντας τον να μην πειράξει το παιδί.

Όπως η ίδια περιέγραψε πήγε να πάρει αγκαλιά το παιδί της, όμως ο δράστης την χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε με ένα σεντόνια σε μια καρέκλα και της έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα.

Το μικρό παιδί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.

«Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα», περιγράφει η ίδια, συμπληρώνοντας ότι, «ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί».

«Ήταν 9 το βράδυ, μόλις είχα γυρίσει από την δουλειά, πήγα να κοιμίσω το παιδί, άκουσα ένα θόρυβο και είδα έναν άνδρα στο σαλόνι.

»Σηκώθηκε το παιδί. Του είπα ότι δεν είχα λεφτά απλά να μην κάνει κακό στο παιδί.

»Γύρισα να πάρω αγκαλιά το παιδί και με χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο.

»Δεν θυμάμαι αν κρατούσε όπλο ή κάτι άλλο. Μου έδεσε τα χέρια με σεντόνι, μου έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα.

»Ζητούσε επίμονα λεφτά. Το παιδί έβλεπε τα πάντα, έκλαιγε, φώναζε μαμά» είπε η δημοσιογράφος.

Ο ληστής στη συνέχεια έψαξε όλο το σπίτι, το έκανε άνω –κάτω, άνοιξε συρτάρια, ντουλάπια, τα πάντα, για να φύγει με άδεια χέρια και να αφήσει τη γυναίκα και το παιδί στο σπίτι.

Η δημοσιογράφος, όπως είπε, έμεινε δεμένη στην καρέκλα από τις 9 χθες το βράδυ και γύρω στις 11 κατάφερε να βγάλει τη μονωτική ταινία από το στόμα της, να συρθεί μέχρι την έξοδο του διαμερίσματος και να φωνάξει για βοήθεια. Κάποιος γείτονας που την άκουσε κάλεσε την Αστυνομία.

Η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο πρόσωπο, καθώς και ένα αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

«Τα έβλεπα, αλλά αυτό που έζησα δεν έχω τρόπο να το ξεπεράσω», είπε ευχόμενη να μην ζήσει κανένας άλλος τον εφιάλτη που βίωσε εκείνη.

Σχετικά άρθρα