Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκάφα μεγατόνων Πορτοσάλτε-Άδωνι: «Κάρφωσαν» την κυβέρνηση Σαμαρά για τον Φύσσα

Γκάφα μεγατόνων Πορτοσάλτε-Άδωνι: «Κάρφωσαν» την κυβέρνηση Σαμαρά για τον Φύσσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Άρης Πορτοσάλτε, Δημοσιογράφοι, Νέα Δημοκρατία, Παύλος Φύσσας,

Δε χρειάστηκε παρά λίγες μόνο ημέρες για τον Άρη Πορτοσάλτε, για να ξαναπέσει σε γκάφα ολκής, αυτή τη φορά ωστόσο με θύμα την πολυαγαπημένη του κυβέρνηση… Σαμαρά.

Με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και τη στάση που είχε κρατήσει τότε ο ΣΚΑΪ, ισχυριζόμενος ότι η δολοφονία έγινε για «ποδοσφαιρικούς λόγους», ο Άρης Πορτοσάλτε απαντώντας στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη επιχείρησε να υπερασπιστεί τη στάση του καναλιού του Φαλήρου, τονίζοντας ότι και το κρατικό ΑΠΕ είχε μεταδώσει ακριβώς τα ίδια.

Τόνισε δε πως το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ήταν «ελεγχόμενο από το Μαξίμου», προκειμένου να δημιουργήσει σύγχυση για έλεγχο από τη σημερινή κυβέρνηση.

Ωστόσο, αυτό που του… ξέφυγε, ήταν ότι κυβέρνηση τότε ήταν η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, με αποτέλεσμα να καρφώσει την κυβέρνηση στο όνομα της οποίας ομνύει σε κάθε ευκαιρία.

Παραδέχθηκε δε πως το ΑΠΕ λειτουργούσε, το 2013 ως φερέφωνο του Μαξίμου και συγκεκριμένα του Αντώνη Σαμαρά(!!!), ιδιαίτερα εκλεκτού του Αδώνιδος και του Κυριάκου.

Το πράγμα ωστόσο έγινε ακόμα καλύτερο όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να υιοθετήσει τα όσα είπε στο Twitter ο Άρης Πορτοσάλτε, κάνοντας retweet και αποδεχόμενος με αυτόν τον τρόπο ότι το ΑΠΕ ήταν ελεγχόμενο από την κυβέρνηση Σαμαρά, της οποίας ήταν υπουργός!

Σχετικά άρθρα