Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Αγγελική Νικολούλη δέχεται απειλές – Ποιος την έβαλε στο στόχαστρο (φωτο)

H Αγγελική Νικολούλη δέχεται απειλές – Ποιος την έβαλε στο στόχαστρο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Αγγελική Νικολούλη, Δημοσιογράφοι, Τηλεόραση,

Εδώ και χρόνια ρίχνει «Φως στο Τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της έχει βρει πολλούς αγνοούμενους και έχει λύσει πολλά μυστήρια.

Το βράδυ της Πέμπτης βρήκε ακόμα έναν μανιακό δολοφόνο και εκείνος δεν δίστασε να τη βάλει στο στόχαστρο του και να την απειλήσει δημόσια.

Αφού ο συγκεκριμένος είδε ότι η Αγγελική δεν… μασάει τότε της ζήτησε χάρη να κάνει τα στραβά μάτια. Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα;

Και όμως δεν σας κάνουμε. Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος του Alpha. Εκεί εντόπισε τον μανιακό δολοφόνο του… «Τατουάζ»!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ενώ αρχικά ήταν… ψύχραιμος αρχικά και την αντιμετώπισε με χαμόγελο, ενώ μόλις η Αγγελική τον… βούτηξε για να απαθανατίσει τη στιγμή με μια φωτογραφία εκείνος έβγαλε το… μαχαίρι που αλείφουν το βούτυρο και την απείλησε!

Η Νικολούλη όμως δεν… πτοήθηκε και το «κλικ» έγινε!

Τι να κάνει και ο… μανιακός δολοφόνος της αγαπημένης σειράς του Alpha, είδε πως δεν γλιτώνει και έκανε repost την ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη και της ζήτησε χάρη να κάνει τα στραβά μάτια για έναν ακόμα χρόνο!

Οι φωτογραφίες φυσικά αποθεώθηκαν από τους διαδικτυακούς τους φίλους ενώ όλοι τόνισαν το απίστευτο χιούμορ τόσο της Αγγελικής όσο και του Νίκου!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά άρθρα