Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονίζει 40χρονη δημοσιογράφος: «Έχω λίγες μέρες ζωής»

Συγκλονίζει 40χρονη δημοσιογράφος: «Έχω λίγες μέρες ζωής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BBC, Βρετανία, Δημοσιογράφοι, Ηνωμένο Βασίλειο, Καρκίνος,

Στα 40 της χρόνια χάνει τη μάχη με τον καρκίνο και αποχαιρετά μέσω Instagram.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο του BBC Ρέιτσελ Μπλαντ (Rachael Bland), παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού αγοριού, που δημοσίευσε ένα ανατριχιαστικό ποστ για τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

Η Bland είχε διαγνωστεί με καρκίνο του στήθους προ διετίας και όπως είχε δηλώσει η ίδια τον περασμένο Μάιο, αν και τον πολέμησε, δεν ήταν τελικά αντιμετωπίσιμος.

Οι γιατροί της είπαν τώρα ότι έχει μόνο λίγες μέρες ζωής και η ίδια κάνοντας αναφορά στο περίφημο «My way» του Φρανκ Σινάτρα έγραψε:

«Με τα λόγια του θρυλικού Frank S – Φοβάμαι ότι ήρθε η ώρα φίλη μου. Και ξαφνικά. Μου είπαν ότι μου απομένουν μόνον ημέρες. Είναι πολύ σουρεαλιστικό.

»Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τη συμπαράσταση που δέχθηκα σ΄αυτήν τη διαδρομή.

»Προφανώς δε μπορώ να δω όλα τα μηνύματά σας αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να τα διαβάσω. #cancer #fucancer #goodbye».

Με τον φόβο ότι θα αφήσει των 3 ετών γιο της, Φρέντι, η 40χρονη δημοσιογράφος βρήκε μάλιστα έναν τρόπο για να είναι διαβεβαιώσει ότι θα είναι εκεί για τον γιο της τα επόμενα χρόνια.

Έτσι, αποφάσισε να περάσει τις τελευταίες μέρες της με τον πιο γλυκό τρόπο.

Τυλίγει δώρα γενεθλίων για το γιο της προκειμένου να τα ανοίξει μεταξύ των ηλικιών των τεσσάρων και των 21 ετών, όπως εξήγησε στο blog της.

Επίσης, άφησε λεπτομερείς οδηγίες στην αδερφή του συζύγου της για το πώς θα ήθελε ο Φρέντι να ανατραφεί για τα πάντα, από τα μαλλιά του μέχρι την εκπαίδευσή του.

Ακόμη, άφησε «προσωπικά αντικείμενα όπως τα σημειωματάρια μου – έτσι μπορεί να δει ποια είναι η γραφή μου ή το άρωμα που με βοήθησε να διαλέξω νωρίτερα φέτος, ώστε να θυμάται τη μυρωδιά μου και το πολύ σημαντικό κουτί των αναμνηστικών της γέννας μου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Σχετικά άρθρα