Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μπλόκο» ΑΝΕΛ στον ΣΚΑΪ: Δεν ξαναπατάμε – Καπηλεύονται τον πόνο της κοινωνίας

«Μπλόκο» ΑΝΕΛ στον ΣΚΑΪ: Δεν ξαναπατάμε – Καπηλεύονται τον πόνο της κοινωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Άρης Πορτοσάλτε, Θεόδωρος Τοσουνίδης, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Πυρκαγιά, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Βολές κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ εξαπολύει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης, γνωστοποιώντας ότι κανένα στέλεχος του κόμματος «δεν θα βρεθεί ξανά στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πλατό του συγκεκριμένου σταθμού».

«Την ώρα της ανείπωτης δυστυχίας, την ώρα που μετράμε ανθρώπινες απώλειες, τώρα που όλοι μαζί προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές, να μείνουμε όρθιοι και να συνεχίσουμε, κάποιοι επιλέγουν να υπονομεύουν και να καπηλεύονται τον πόνο και την τραγωδία μας.

»Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και όλα τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει, δεν σέβονται, δεν πονάνε και προσπαθούν να καπηλευτούν την ανείπωτη δυστυχία μας και να μας απαγορεύσουν το δικαίωμα όλοι μαζί και ενωμένοι να την αντιμετωπίσουμε» αναφέρει ο κ. Τοσουνίδης για να προσθέσει:

«Όταν μάλιστα φτάνουν στο σημείο διακεκριμένα και προβεβλημένα στελέχη τους, όπως ο κ. Πορτοσάλτε, να υπονομεύουν τον τιτάνιο αγώνα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση της καταστροφής και των συνεπειών της, δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως πρώτο μέτρο αντιμετώπισης της ανήθικης στάσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τον εξαιρούμε από τις επιλογές μας ως μέσο ενημέρωσης. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καπηλεύεται τον πόνο μιας κοινωνίας και να εμπορεύεται την τραγωδία» συμπληρώνει ο κ. Τοσουνίδης.

Είχαν προηγηθεί ανακοινώσεις του Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης καταφέρονταν εναντίον του καναλιού για τον τρόπο μετάδοσης των εξελίξεων γύρω από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Σχετικά άρθρα