Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απορίφθηκε η αίτηση: Ποιο κανάλι τέθηκε απο το ΕΣΡ οριστικά εκτός τηλεοπτικών αδειών

Απορίφθηκε η αίτηση: Ποιο κανάλι τέθηκε απο το ΕΣΡ οριστικά εκτός τηλεοπτικών αδειών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Τηλεόραση,

Απορρίφθηκε η αίτηση για τηλεοπτική άδεια, της εταιρείας «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε», συμφερόντων του Φιλίππου Βρυώνη, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Συνεπώς οι τηλεοπτικές άδειες ενημερωτικού, γενικού περιεχομένου, είναι πέντε και αφορούν τους εξής τηλεοπτικούς σταθμούς: ΣΚΑΙ, ALPHA, ANT1, STAR, Epsilon.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ», θα προσφύγει άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά αυτής της απόφασης του ΕΣΡ:

«Το ΔΣ της “Τηλεοπτικής Ελληνικής Α.Ε.”, μετά την σημερινή απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία απερρίφθη ο φάκελος υποψηφιότητας της εταιρίας μας για μια πανελλαδική τηλεοπτική άδεια, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1. Η «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.» σέβεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ως Ανεξάρτητη Αρχή. Αλλά θεωρεί την σημερινή απόφαση νομικά εσφαλμένη και ουσιαστικά άδικη.

2. Η «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.», ασκώντας τα εκ του νόμου δικαιώματά της, θα προσφύγει άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αιτούμενη την ακύρωση της άδικης και βλαπτικής, για τα συμφέροντα της εταιρίας και τους εργαζομένους της, απόφασης αυτής».

Σχετικά άρθρα