Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ το εμετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ το εμετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, ΕΣΗΕΑ, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Στέφανος Χίος,

Κατά της εφημερίδας «Μακελειό» στρέφεται και η ΕΣΗΕΑ, μετά τη κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος.

Η ΕΣΗΕΑ, με σημερινή της ανακοίνωση τονίζει πως «αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας να ελεγχθούν για τυχόν παραβιάσεις του Καταστατικού και των Αρχών Δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος».

«Το Δ.Σ. τονίζει ότι οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος να εκφράζουν με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα την είδηση τηρώντας κατά γράμμα τους νόμους και τις Αρχές Δεοντολογίας. Η στάση αυτή πρέπει να τους διαπνέει σε κάθε περίσταση, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για εθνικά ζητήματα», καταλήγει.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο, έχει τίτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη” υπέρτιτλο “Τα ανδρείκελα των δοσιλογισμού παρέδωσαν την Μακεδονία μας στους αλβανο – σλάβους με την ψευδεπίγραφη ονομασία “Βόρεια Μακεδονία” Παυλόπουλος – Τσίπρας – Κοτζιάς : εκτελεστικό απόσπασμα με μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή».

Και κάτω από τη φωτογραφία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου έγραφε “Σε καιρό πολέμου εκτελούνται κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας.

Σχετικά άρθρα