Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Game of Love: «Απολογείται» την Τρίτη ο ΑΝΤ1 μετά το «κράξιμο» από τηλεθεατές

Game of Love: «Απολογείται» την Τρίτη ο ΑΝΤ1 μετά το «κράξιμο» από τηλεθεατές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ακρόαση στο ΕΣΡ καλείται αύριο Τρίτη στις 10 το πρωί ο ΑΝΤ1, για το Game of Love μετά τις αντιδράσεις των τηλεθεατών για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου προγράμματος σε ώρα prime time (21.00).

Το ΕΣΡ θα ακούσει τους εκπροσώπους του τηλεοπτικού σταθμού και θα ακολουθήσει το στάδιο της υποβολής του υπομνήματος με τα επιχειρήματα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και στη συνέχεια η απόφαση της Ολομέλειας του οργάνου.

Το εν λόγω ερωτικό ριάλιτι αρχικά δεν προοριζόταν για τον ΑΝΤ1, αλλά για τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι επιτελείς του ομίλου οργάνωναν την ενίσχυση του σταθμού με νέα προγράμματα, αλλά και με σειρές από τον ΑΝΤ1.

Στο σχεδιασμό αυτό, το «Game Of Love» θα ήταν το πρόγραμμα που θα προσελκύει κοινό, μεταδιδόμενο στις 11.00 το βράδυ.

Όμως, ελήφθη η απόφαση το συγκεκριμένο reality game, να μεταδοθεί στον ΑΝΤ1, καθώς οι επιδόσεις του σταθμού φέτος δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού έλαβε εγκαίρως τα μηνύματα και μετά τα πρώτα έντονα παράπονα των τηλεθεατών, αποφάσισε να δώσει οδηγίες στην εταιρεία παραγωγής και να αναπροσαρμόσει το περιεχόμενο.

Στόχος ήταν να προλάβει το μεγάλο κύμα των αντιδράσεων.

Επιπλέον σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη όπου μεταδίδεται με την σήμανση για «επιθυμητή γονική συναίνεση», στην Ελλάδα ζητείται οπωσδήποτε η γονική συναίνεση.

Σχετικά άρθρα