Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Eurovision: Νικήτρια η Νέτα του Ισραήλ – Δεύτερη η Κύπρος με τη Φουρέιρα (βίντεο)

Eurovision: Νικήτρια η Νέτα του Ισραήλ – Δεύτερη η Κύπρος με τη Φουρέιρα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurovision, Βίντεο, Ελένη Φουρέιρα, Ισραήλ, Κύπρος, Μουσική,

Τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα με το Fuego, για την Κύπρο!

Η Ελένη Φουρέιρα έχασε στο… νήμα από την Νέτα του Ισραήλ.

Το Ισραήλ κερδίζει το διαγωνισμό για δεύτερη φορά.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα το Σάββατο το βράδυ στη σκηνή του Altice Arena στη Λισαβόνα στον μεγάλο τελικό της Eurovision ήταν εντυπωσιακή.

Η Ελένη Φουρέιρα, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα Vrettos Vrettakos Couture, γεμάτη κρύσταλλα Swarovski, η οποία λαμποκοπούσε, ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το Fuego ξεσηκώνοντας όσους βρέθηκαν στο στάδιο, στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Tα στοιχήματα κατέτασσαν την Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη θέση, την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο, τα προγνωστικά δεν επιβεβαιώθηκαν για λίγο.

Δείτε την ερμηνεία της Ελένης Φουρέιρα στον τελικό:

Η Netta Barzilai, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ ερμηνεύοντας το κομμάτι με τίτλο «Toy», κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού Eurovision 2018.

Η εκκεντρική Ισραηλινή τραγουδίστρια από την πόλη Hod Hasharon, γεννημένη στις 22 Ιανουαρίου το 1993, έχει δηλώσει πως αν δεν ήταν τραγουδίστρια, θα είχε σπουδάσει ψυχολογία ή θα φοιτούσε στο παιδαγωγικό τμήμα, για να γίνει νηπιαγωγός.

Δείτε την ερμηνεία της νικήτριας Netta στον τελικό:

Η Κύπρος, με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και το δυναμικό, χορευτικό τραγούδι «Fuego» σε σύνθεση του Άλεξ Παπακωνσταντίνου, κατέκτησε την δεύτερη θέση στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού Eurovision 2018.

Η «Beyonce της Ευρώπης», όπως την αποκάλεσε το BBC, η ποπ τραγουδίστρια, αλβανικής καταγωγής, που μεγάλωσε στην Ελλάδα, ξεκίνησε την καριέρα της το 2007 ως μέλος των «Mystique», αλλά από τη διάλυσή του συγκροτήματος το 2010 ακολούθησε σόλο καριέρα.

Διεκδικούσε με πάθος τη συμμετοχή της στη Eurovision εδώ και χρόνια.

Η Κύπρος της έδειξε εμπιστοσύνη και δικαιώθηκε καταφέρνοντας να ξεκολλήσει από την πέμπτη θέση, την υψηλότερη που έχει καταφέρει ποτέ να βρεθεί, με τους Άννα Βίσση – «Μόνο η αγάπη» (1982), Χαρά και Ανδρέα Κωνσταντίνου – «Μάνα μου» (1997) και Λίζα Αντρέας – «Stronger every minute» (2004).

Στην τρίτη θέση βρέθηκε για φέτος η Αυστρία.

Δείτε τη στιγμή της ανακήρυξης του νικητή:

Σχετικά άρθρα