Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άναψαν τα αίματα στον ΣΚΑΪ: «Πορτοσάλτε είσαι άσχετος και επαγγελματίας προβοκάτορας» (βίντεο)

Άναψαν τα αίματα στον ΣΚΑΪ: «Πορτοσάλτε είσαι άσχετος και επαγγελματίας προβοκάτορας» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Πορτοσάλτε, Βίντεο, Δημήτρης Βέττας, ΣΚΑΪ, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεόραση,

Τα αίματα άναψαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» μεταξύ του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα.

Αφορμή η συζήτηση που είχαν Τσίπρας-Γιλντιρίμ σχετικά με το ενδεχόμενο συνδρομής της Ελλάδας στην εξάρθρωση του δικτύου Γκιουλέν από την Άγκυρα.

Το κλίμα στο στούντιο του ΣΚΑΪ ήταν έντονο, με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ο κ. Πορτοσάλτε παρουσίασε ως πραγματικότητα δήθεν συνεργασία της ελληνικής με την τούρκικη κυβέρνηση για την εξάρθρωση του δικτύου Γκιουλέν, με αφορμή το τηλεφώνημα Τσίπρα-Γιλντιρίμ.

«Δείξτο μου», «βγάλτε το» αντέδρασε έντονα ο κ. Βέττας καταγγέλλοντας την προσπάθεια αποπροσανατολισμού, «προσπαθεί να περάσει ότι ο Τσίπρας απάντησε ναι».

Όταν ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στην εν λόγω συζήτηση, ρωτώντας ποια είναι τελικά η στάση της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισε «επαγγελματία προβοκάτορα».

Ο δημοσιογράφος απάντησε αποκαλώντας τον βουλευτή επανειλημμένα «τραμπούκο», για να χαρακτηριστεί στη συνέχεια «ανόητος» από τον Βέττα.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, είπε τότε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη και αυτά να πάει να τα πει στους ψηφοφόρους του στην Φθιώτιδα, ανεβάζοντας και πάλι τους τόνους της κουβέντας και οδηγώντας τους παρουσιαστές σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα