Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατηγορούν τον Πρετεντέρη για το βατερλό του Mega

Κατηγορούν τον Πρετεντέρη για το βατερλό του Mega
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Γιάννης Πρετεντέρης, Όλγα Τρέμη, Τηλεόραση, Χρήστος Παναγιωτόπουλος,

Χρεώνουν ευθέως στον Γιάννη Πρετεντέρη την κατάρρευση του δελτίου ειδήσεων του Mega “θεωρώντας ότι απομακρύνει τηλεθεατές που δεν συμφωνούν με την κυβερνητική πολιτική”.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό παρασκήνιο από το κανάλι της Μεσογείων, ο Γιάννης Πρετεντέρης θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος για το βατερλό του δελτίου ειδήσεων του Mega και, όπως μαθαίνουμε από τους καλά γνωρίζοντες, “ταυτίστηκε τόσο πολύ με τα μνημόνια, ειδικά με το ύφος του στο γυαλί, που ο ίδιος ο κόσμος θεωρεί το επώνυμο Πρετεντέρης συνώνυμο με το Μνημόνιο, κι όλο αυτό το πληρώνει ο σταθμός”.

Παράλληλα, πέρα από τον Γιάννη Πρετεντέρη που του φορτώνουν όλες τις αμαρτίες του κόσμου, καταργούνται και η Όλγα Τρέμη αλλά και ο Παύλος Τσίμας.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο είναι συμπαθής ή αντιπαθής ο Γιάννης Πρετεντέρης στο κοινό, η απορία είναι εύλογη: ο Γιάννης Πρετεντέρης από μόνος του έβγαινε κι έλεγε αυτά που έλεγε; Δεν ήταν σε συνεννόηση με τη διεύθυνση ή ακόμα και με τους μετόχους του καναλιού; Πώς τον θεωρούν κύριο υπεύθυνο της κατάρρευσης του Mega όταν, είναι γνωστό αυτό, η μνημονιακή πολιτική γραμμή του καναλιού επιβαλλόταν όχι από τους δημοσιογράφους αλλά από τους ιδιοκτήτες;

Εδώ μια πηγή μας διαφώτισε: ο Γιάννης Πρετεντέρης σαφώς και δεν έκανε του κεφαλιού του. Αλλά την πάτησε όπως ο Άδωνις. Δηλαδή, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε και είπε ότι είναι ο πιο μνημονιακός πολιτικός, κι αυτό κατά παραδοχή του τον έθεσε εκτός κυβερνήσεως, κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Πρετεντέρη. Έγινε βασιλικότερος του βασιλέως, δεν κράτησε “πισινές” κι έτσι τώρα η έξοδός του είναι μονόδρομος”.

Επίσης, ενδιαφέρον έχει, ότι ενώ ξηλώνονται όλα τα πρόσωπα του δελτίου ειδήσεων του Mega, ο εγκέφαλος του δελτίου, διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Χρήστος Παναγιωτόπουλος, όχι απλώς μένει στη θέση του, θεωρούμενος προφανώς ότι έκανε καλά τη δουλειά του, αλλά έχει αναλάβει -ο ίδιος άνθρωπος- και την αναζήτηση του νέου μοντέλου ειδήσεων αλλά και προσώπων. “Να θεωρεί κάποιος ότι φταίει η παρουσιάστρια και οι σχολιαστές και ότι ο άνθρωπος που τους καθοδηγεί, ο διευθυντής τους, δεν έχει καμιά ευθύνη, είναι αστείο και δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο έχει παγιδευτεί το κανάλι”, μας είπε άνθρωπος που γνωρίζει τι γίνεται στο δελτίο εκ των έσω.

Σχετικά άρθρα