Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεκινά να εκπέμπει από την Κωνσταντινούπολη το κανάλι της ισλαμιστικής συριακής αντιπολίτευσης

Ξεκινά να εκπέμπει από την Κωνσταντινούπολη το κανάλι της ισλαμιστικής συριακής αντιπολίτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Τηλεόραση, Τουρκία,

Το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 06.00 το απόγευμα, θα εκπέμψει από την Κωνσταντινούπολη ο τηλεοπτικός σταθμός της ισλαμιστικής συριακής αντιπολίτευσης.

Το κανάλι, που θα ονομάζεται SYRIA TV, «θα αντικατοπτρίζει τις ελπίδες των Σύρων στην πατρίδα και στη διασπορά και τις προσδοκίες τους για μια ενωμένη Συρία, μια δημοκρατική πολιτεία βασισμένη στην ισότητα των πολιτών, που εγγυάται τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια των πολιτών», όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού.

Το SYRIA TV θα εκπέμπει ειδήσεις, επικαιρότητα, πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά θέματα, δραματικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες.

«Σύροι επαγγελματίες της τηλεόρασης, καλλιτέχνες και τεχνικοί τρέχουν τον σταθμό. Κοινή τους προσπάθεια να αναδείξουν τις καλύτερες δημιουργίες που αντικατοπτρίζουν το αυθεντικό φιλελεύθερο συριακό πνεύμα, τη δημιουργικότητα και να αποκαταστήσουν το αυθεντικό πρόσωπο της Συρίας», αναφέρεται στο ίδιο δελτίο Τύπου.

Βεβαίως όλες αυτές οι διακηρύξεις πέρα από τα όμορφα λόγια μάλλον στην πραγματικότητα απέχουν από τη δημοκρατία και την ελευθερία, αφού η μοναδική συριακή αντιπολίτευση που φιλοξενείται με προνόμια στην Τουρκία, αποκτώντας μέχρι και τηλεοπτικό σταθμό για την προπαγάνδα της, είναι η ισλαμική.

Εξάλλου ο τηλεοπτικός σταθμός δεν εκπέμπει από κάποια δυτική ευρωπαϊκή χώρα, εκπέμπει από την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν που ουδέποτε είχε την παραμικρή σχέση με τη δημοκρατία ή με το φιλελεύθερο πνεύμα.

Σχετικά άρθρα