Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κόκαλο” η νεοζηλανδή Πρωθυπουργός: “Σεξιστής” δημοσιογράφος έψαχνε μέχρι και το πότε έμεινε έγκυος (βίντεο)

“Κόκαλο” η νεοζηλανδή Πρωθυπουργός: “Σεξιστής” δημοσιογράφος έψαχνε μέχρι και το πότε έμεινε έγκυος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημοσιογράφοι, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νέα Ζηλανδία, Τζασίντα Άρντερν, Τηλεόραση,

Σφοδρή κριτική δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Αυστραλός δημοσιογράφος Τσαρλς Γούλεϊ για την «σεξιστική», όπως την χαρακτηρίζουν, συνέντευξη που πήρε από την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν.

Πολλοί χρήστες στα social media χαρακτήρισαν «απαράδεκτη» και «ανατριχιαστική» τη συνέντευξη, κατά την οποία ο βετεράνος Αυστραλός δημοσιογράφος περιγράφει την 37χρονη πολιτικό ως «ελκυστική» και δηλώνει «γοητευμένος» μαζί της.

«Έχω γνωρίσει αρκετούς πρωθυπουργούς στην καριέρα μου. Ωστόσο κανείς δεν είχε την νιότη και την εξυπνάδα της Άρντερν. Και σίγουρα κανείς δεν ήταν τόσο γοητευτικός», ακούγεται να λέει ο Γούλεϊ κατά την έναρξη της εκπομπής «60 Minutes», περπατώντας στους διαδρόμους της Βουλής της Νέας Ζηλανδίας με την πρωθυπουργό της χώρας.

Στο trailer της συνέντευξης που κυκλοφόρησε, το Channel 9 διαφημίζει μια αποκαλυπτική συνομιλία με μια πολιτικό «που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον παγκόσμιο ηγέτη», αφού είναι «νέα, ειλικρινής και έγκυος».

«Αν και είμαι ερωτοχτυπημένος, όπως και η υπόλοιπη χώρα, από την Άρντερν, γνωρίζω φυσικά ότι αυτό που μετράει στην πολιτική είναι η κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου», δηλώνει ο Γούλεϊ σε ένα άλλο σημείο του trailer, ένα σχόλιο που επίσης θεωρήθηκε άκρως ανάρμοστο από πολλούς Νεοζηλανδούς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος επανερχόταν συνεχώς στο θέμα της εγκυμοσύνης της Άρντερν, προσπαθώντας μάλιστα κάποια στιγμή να υπολογίσει ακόμα και την… ακριβή ημερομηνία της σύλληψης, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την πολιτικό.

Αρκετοί χρήστες στα social media καταδίκασαν την προσέγγιση του βετεράνου δημοσιογράφου, υπογραμμίζοντας ότι αντί να εστιάσει στο πολιτικό πρόγραμμα της πρωθυπουργού, κατέληξε να την υποβάλλει σε μια σειρά σεξιστικών ερωτήσεων και σχολίων, που προσέβαλαν τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα