Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κάλεσμα σε συμπαράσταση από τους εργαζομένους της εφημερίδας “Κέρδος”

Κάλεσμα σε συμπαράσταση από τους εργαζομένους της εφημερίδας “Κέρδος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Κέρδος, Θωμάς Λιακουνάκος,

Ανακοίνωση, ψήφισμα και κάλεσμα συμπαράστασης απέστειλαν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Κέρδος, οι οποίοι είναι απλήρωτοι, ενώ η εφημερίδα έκλεισε. Οι εργαζόμενοι του Κέρδους ζητούν την αλληλεγγύη όλων των δημοσιογράφων ώστε να αποτρέψουν την αίτηση πτώχευσης του Κέρδους:

Oι εργαζόμενοι, απλήρωτοι, του «Κέρδους» αγωνιζόμαστε εναντίον της αίτησης πτώχευσης της εφημερίδας από τον Θωμά Λιακουνάκο και χρειαζόμαστε εσάς, τους συναδέλφους, όλων των ενώσεων, όλων των παρατάξεων στο πλευρό μας.

Σας καλούμε την Τετάρτη 18/6 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ώρα 9 πμ, κτήριο 6 αίθουσα 12, να σταθείτε στο πλευρό μας και να ενώσετε μαζί μας τη φωνή σας ώστε να αποτρέψουμε την αίτηση πτώχευσης του «ΚΕΡΔΟΥΣ», που θα μας στερήσει τα δεδουλευμένα του 2013-2014 και τα οφειλόμενα από το 2009 και θα νομιμοποιήσει όσους παρανόμως μείωσαν τους μισθούς μας έως το σημείο που μας τον στέρησαν εντελώς, θεωρώντας πως έχουμε την άνεση να δουλεύουμε δωρεάν για να απολαμβάνουν οι εκάστοτε αρμόδιοι και δη ο βασικός μέτοχος την πολυτέλεια όταν εμείς οι ίδιοι σε όλα τα ΜΜΕ και οι οικογένειές μας στερούμαστε τα βασικά.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη. Ελάτε όλοι στη μεγάλη μας “συνάντηση” την Τετάρτη στο Πρωτοδικείο. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΕΡΔΟΣ

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας “Κέρδος” δηλώνουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην οιαδήποτε πρόθεση-προσπάθεια του κ. Θωμά Λιακουνάκου (βασικός μέτοχος) να προχωρήσει σε πτώχευση την εφημερίδα.

Την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιουνίου, μαζί με τα ΔΣ ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ, καλούμε όλους τους εργαζόμενους από το χώρο των ΜΜΕ και ευρύτερα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών (κτήριο 6, αίθουσα 12, στις 9 το πρωί), για να σταματήσουμε τη διαδικασία πτώχευσης, που βασικό της στόχο έχει να μας στερήσει τα δεδουλευμένα μας από τον Απρίλιο 2013 και τις οφειλές προς τα ασφαλιστικά μας ταμεία.

Σχετικά άρθρα