Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση εργαζομένων του Mega με Βαρδινογιάννη με την εκπνοή της προθεσμίας για τις άδειες

Συνάντηση εργαζομένων του Mega με Βαρδινογιάννη με την εκπνοή της προθεσμίας για τις άδειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Τηλεόραση,

Στις 15.00 οι εργαζόμενοι του Mega θα συναντηθούν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι από την στιγμή που οι μέτοχοι του καναλιού ανακοίνωσαν πως δεν σκοπεύουν να διεκδικήσουν μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες.

Από χθες οπότε και έγινε γνωστό το δυσάρεστο νέο, οι εργαζόμενοι του σταθμού βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του και συσκέπτονται προκειμένου να αποφασίσουν ποιες θα είναι οι ενέργειές τους από δω και στο εξής.

Ωστόσο μετά και την σημερινή ημέρα οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής φακέλων για διεκδίκηση τηλεοπτικών αδειών δεν υπάρχουν περιθώρια να μείνει «ζωντανό» το κανάλι καθώς ο νόμος ορίζει πως στις 28 Φεβρουαρίου θα πρέπει να διακοπεί το σήμα του.

Ηδη χθες οι εργαζόμενοι ετοίμασαν κάρτες στις οποίες αναγράφεται κείμενο διαμαρτυρίας, με κραυγή αγωνίας για τις 420 οικογένειες του καναλιού.

Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν στο κείμενο ότι «αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.

Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.

Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Σχετικά άρθρα